İŞKUR’dan engelliler ve eski hükümlülere hibe desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İŞKUR’dan engelliler ve eski hükümlülere hibe desteği
Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, yetkili komisyonu tarafından verilecek 2022 yılı 2. dönem proje destekleri için başvuruların 10 Haziran’a kadar E- Devlet üzerinden yapılabileceğini duyurdu.  

Proje çağrısı kapsamında konuşan İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, “Öncelikle tüm engelli vatandaşlarımızın 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını tebrik ediyor ve kendilerine aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı günler diliyorum. Bu vesileyle istihdamın önünde engel olmasın sloganıyla çıktığımız yolda tüm engelli ve eski hükümlüleri proje desteklerimizden yararlanmaya çağırıyorum” dedi.

Engellilerin kendi işlerini kurmasına, mesleki eğitim ve rehabilitasyonları, işe ve işyerine uyum projeleri, destek teknolojileri ve korumalı işyerleri ile diğer projeler aracılığı ile istihdamlarına yardımcı olma amacıyla açıklanan proje desteğine başvuruların; 10 Haziran 2022 tarihi saat 23:59’a kadar e-Devlet üzerinden online olarak yapılacağı İŞKUR tarafından ilan edildi.

Projeye başvurmak isteyen kişiler, kurumlar ve STK’lar; başvuru kılavuzu, rehberi ve ayrıntılı bilgi için iskur.gov.tr’nin duyurular bölümünden, 444 75 87 ve Alo 170 numaralarından bilgi alabilecekler.


Bülent Turan: “AB üyeliği Türkiye için hala stratejik hedef olmayı sürdürüyor”Önceki Haber

Bülent Turan: “AB üyeliği Türkiye için h...

Başkan Makas: “Partimizin 2023 vizyonuna dair gerekli notları aldık”Sonraki Haber

Başkan Makas: “Partimizin 2023 vizyonuna...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!