"İsmimiz SALÇAN"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"İsmimiz SALÇAN"
Çan Belediyesi “Daha Fazla Üreten Çan” sloganıyla başlattığı projeleriyle hem üreticiye destek oluyor hem de bölgeye katma değer kazandırıyor.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “İkliminde yetiştirilen Çan bölgesinin mahsullerini markalaştırmak ve bölge sınırlarını aşıp ülkenin dört bir yanına tanıtmak ve tattırmak amacıyla üreticilerin ürünlerini destekliyor, üretimin ve üretenin yanında yer alıyoruz” diyerek Çan’da üretilen salçalar için oluşturulan marka ismi 'SALÇAN'ı tanıttı. 

Başkan Öz, pandemi koşulları nedeniyle sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği tanıtımda, “Çan Belediyesi olarak 'SALÇAN' isim hakkını alarak salçamızı markalaştırdık. Amacımız yöresel ürünlerimizle ilçemizin ülke pazarında tanıtımını sağlamak. Bu sebeple, tarladan toplanan mahsullerin; işleyen, dönüştüren ve el emeği veren kadınlarımızın geleneksel yöntemler ile oluşturduğu salçaları artık Çan Belediyesi'nin üreticiye destek veren anlayışı ve 'SALÇAN' etiketi ile markalaştırıyoruz. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden; üretici belgesi alınmış, gerekli gıda analizleri yapılarak içeriğinde yer alan besin değerinin korunması adına tüm aşamalardan geçen 'SALÇAN' ürünleri gönül rahatlığı ile tüketiciye ulaşacaktır” açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Depoyu cephaneliğe çevirmiş!Önceki Haber

Depoyu cephaneliğe çevirmiş!

Başkan Makas'tan Ülgür Gökhan'a tepki: "Esra Yüksel'in sık sık sözü kesilerek, konuşması engellenmek istenmiştir"Sonraki Haber

Başkan Makas'tan Ülgür Gökhan'a tepki: "...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!