İYİ Parti 3'üncü yaşını kutladı: "Bu bir iktidar yürüyüşüdür"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti 3'üncü yaşını kutladı: "Bu bir iktidar yürüyüşüdür"
İYİ Parti'nin 3'üncü kuruluş yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Törende okunan İYİ Parti'nin basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"İYİ Parti Sayın Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde, kurulduğundan bu yana 3 yıl gibi kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen adından söz ettiren, iktidar alternatifi olduğu kabul edilmiş, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile yeniden umut ve heyecan birlikteliğe gücünü veren tek parti olmuştur. 

Biz inanıyoruz ki, gün, Türk'ün yükselme günüdür. Samimi, dürüst, liyakatli ve deneyimli kadrolarıyla İYİ Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmaya, ülkemizi ve Milletimizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır.  Bugün 25 Ekim 3. kuruluş yıl dönümümüz. Yorulmadan, korkmadan, alnımız açık, başımız dik yürümeye devam ediyoruz.  Bu bir iktidar yürüyüşüdür.  Bu Türk milletinin her ferdi için özgürlük yürüyüşüdür. Bu devletimiz için yeniden itibar yürüyüşüdür.  Bu milletimiz için, bir Demokrasi- Hak, Hukuk- Adalet yürüyüşüdür.  Bu güçlü Türkiye yürüyüşüdür.

Ülkemizin talan edilmesi, havamızın, suyumuzun, zengin tarım topraklarımızın, ormanlarımızın ve ülkemizin bütün değerlerinin birilerine acımasızca peşkeş çekilmesinin önüne geçeceğiz. Haramilerin saltanatına son vererek, yeniden ilk kuruluş günümüzün hiç bitmeyen heyecan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluştan önceki kararlılığı ile, ülkemizin ve vatandaşlarımızın sorunlarını, bunalımlarını, daralmalarını, milli irade yoluyla aşmaya, her zaman demokratik siyaseti tercih etmeye ve bu zorlu yolda milletimizle el ele yürümeye büyük bir azimle yılmadan, korkmadan, cesurca devam edeceğiz. Hep beraber bu kötü gidişe dur diyerek, ekonomik ve hak temelli tüm sorunları hep birlikte çözüp bilimle, değerlerimizle emeğimizle, inancımızla yine yeniden başaracağız.  Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, partimizin 3. yıl dönümünü kutluyoruz. Ne mutlu Türk'üm diyene."

Anahtar Kelimeler:
Daha farklı bir Ali Tuğrul Yıldırım portesi izler miyiz?Önceki Haber

Daha farklı bir Ali Tuğrul Yıldırım port...

deneme2610Sonraki Haber

deneme2610

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!