İYİ Parti’de başkanlık yarışı kızışıyor: Didem Güner adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti’de başkanlık yarışı kızışıyor: Didem Güner adaylığını açıkladı
İYİ Parti’li Belediye Meclis Üyesi Didem Güner, 8 Ocak’ta geçekleştirilecek İl Kongresinde başkanlığa aday olacağını duyurdu.

İYİ Parti’de mevcut il başkanı Selahattin Yıldızlar ve Eşref Bener Varol’un ardından il başkanlığı görevi için adaylığını açıklayan üçüncü isim Belediye Meclis Üyesi Didem Güner oldu.

İYİ Parti’li Güner adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin aydınlık yarınları için, güçlü bir Türkiye için, ülkemize bundan sonra İYİ’lerin gelmesi için hedeflediğimiz yolda ve kutlu davamızda yol almak için, Çanakkale İl Başkanlığı adaylığımı sizlerle paylaşmak isterim.

Büyüdüğümüz, güçlendiğimiz ve daha da demokratikleştiğimiz bu yolda fikri hür, vicdanı hür, kalemleri daima doğruları yazan siz değerli basın mensubu arkadaşlarımı özellikle Çanakkale İlindeki İl Başkan Adayları arasındaki tek kadın aday olmam nedeniyle ayrıca gönülden destekleyeceğinize inancım sonsuz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Yeryüzünde gördüğümüz her şey, kadının eseridir” unutmayınız!

Çanakkale İYİ Parti İl Başkanı tek kadın adayı olarak, sizleri 27 Aralık Salı günü saat 14.00 de Çanakkale İYİ Parti İl Binası’nda bekliyorum.

Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.”


Yeni yılda trafik cezaları katlanacak: İşte zamlı ceza tarifesi!Önceki Haber

Yeni yılda trafik cezaları katlanacak: İ...

AK Partili Turan’dan Fransa’ya tepki: "Bahçenizde kuduz köpek beslerseniz, bir gün sizi ısırdığında şaşırmayacaksınız"Sonraki Haber

AK Partili Turan’dan Fransa’ya tepki: "B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!