İYİ Parti’de Burak Kunt için geri sayım: Meral Akşener, Çanakkale’de açıklayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti’de Burak Kunt için geri sayım: Meral Akşener, Çanakkale’de açıklayacak
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Kasım Cuma günü Çanakkale’ye gelerek, Burak Kunt’u partisinin Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak açıklayacak.

Meral Akşener’in Çanakkale programı ve Burak Kunt’un adaylığı için İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı’ndan basına geçilen bilgilendirme notunda şunlar kaydedildi:

“Sayın Genel başkanımız Meral Akşener 24 Kasım Cuma günü saat 15:30’da Hilton Double Tree Otel’de kıymetli Çanakkaleli vatandaşlarımız ile bir araya gelecektir. Bildiğiniz üzere Türkiye genelinde İYİ Parti 81 il ve tüm ilçe ve beldelerde aday çıkarmak üzere yol haritası çizmiş, bu kapsamda kıymetli genel başkanımız mutabakatla ve kamuoyu yoklamaları ile öne çıkmış olan adaylarımızı ilan etmek üzere adaylarımızı açıklamaktadır. Bu kapsamda Çanakkale teşkilatlarımızın, il ve ilçe yöneticilerinin, milletvekilimizin ve aynı zamanda genel merkezimizin mutabakatıyla ön plana çıkan ve kazanacak aday olan Sayın A. Burak Kunt’un adaylığını hem Çanakkale hem Türkiye kamuoyuyla paylaşacaktır. Bu vesileyle Çanakkale’nin kıymetli yerel basınını ve hemşehrilerimizi aday tanıtım toplantımıza davet ediyoruz.”


MHP heyetinden, AK Partili Gider’e ziyaretÖnceki Haber

MHP heyetinden, AK Partili Gider’e ziyar...

Ünal Çetin’den, Burak Kunt’un adaylığına çok sert tepki: “İş çoluk çocuğa kaldı”Sonraki Haber

Ünal Çetin’den, Burak Kunt’un adaylığına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!