İYİ Parti'den CHP'ye RES soruları: "Kabul oyu verenlerle ilgili herhangi bir yaptırıma gidildi mi?"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti'den CHP'ye RES soruları: "Kabul oyu verenlerle ilgili herhangi bir yaptırıma gidildi mi?"
İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, partilerinden ayrı hareket ederek Saros RES Projesi İmar Değişikliği planına 'onay' veren 6 CHP'li İl Genel Meclis Üyesi hakkında herhangi bir yaptırıma gidilip gidilmediğini CHP'ye sordu.

Selalattin Yıldızlar konuya ilişkin yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İYİ Parti, Millet İttifakı'nın bir paydaşı olarak Boylam Enerji tarafından yapılması planlanan, İl Genel Meclisi'nin 'kaçak' tespiti sonrası mühürlenmesine rağmen onay verdiği Rüzgar Enerji Santralleri ile ilgili, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural ve CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık itirazda bulunmasını olumlu karşılar iken; CHP’li Meclis Grup Başkanının ve 5 İl Genel Meclis üyesinin AKP İle birlikte onay vererek meclisten geçirdiği RES ile ilgili bu durum hala Çanakkale kamuoyu tarafından merak konusudur. Örgütün, çevrecilerin ve vatandaşın duruşuna rağmen kabul oyu veren bu arkadaşlar ile ilgili herhangi bir yaptırıma gidilmiş midir? Gerçeleşen itiraz sürecine pişmanlık emaresi olarak bu arkadaşlar imza koymuşlar mıdır?"

Anahtar Kelimeler:
CHP'den Saros RES Projesi İmar Değişikliği Ruhsatına itiraz!Önceki Haber

CHP'den Saros RES Projesi İmar Değişikli...

AK Parti'li Yüksel'den, Başkan Gökhan'ın suçlamalarına cevap: "Kendi sorumluluğunuzu karşı tarafa yükleme konusundaki algı yönetiminizi kabul etmiyorum"Sonraki Haber

AK Parti'li Yüksel'den, Başkan Gökhan'ın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!