Kavgacı başkan Mesut Bayram yine aday!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kavgacı başkan Mesut Bayram yine aday!
Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olacağını duyurdu.

Ayvacık’ta yaptığı hizmetlerden çok siyasetçisinden bürokratına, vatandaşından gazetecisine varıncaya kadar girdiği polemiklerle gündeme gelen Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde aday olacağını açıkladı.

Başkan Bayram, 24 Kasım Cuma günü saat 14.00’de Ayvacık İlçe Başkanlığı’nda adaylık başvurusunda bulunacağını duyurdu.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti ile MHP arasındaki ittifak anlaşmazlığından yararlanarak Ayvacık Belediye Başkanlığına seçilen Mesut Bayram, başkanlığının ilk döneminde ilçeye kazandırdığı hizmetlerden çok ilçedeki bürokratlar, siyasetçiler, vatandaşlar ve gazetecilerle yaşadığı polemiklerle gündeme geldi.

İLÇE BAŞKANINA KÜFÜR ETTİ!

Hatırlanacağı üzere Bayram, yağmur sonrası çamurla kaplanan yola mıcır dökülmesi talepleri geri çevrildiği için kendisine sosyal medyada tepki gösteren AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Fatih Kocabıyık’a küfürlü cevap vererek herkesi şaşkına çevirmişti.

SİYASİLERE, YETKİLİLERE HAKARET ETTİ!

Başkan Bayram geçtiğimiz yılın ocak ayında Ayvacık’ta yapılan doğalgaz yakma törenindeki konuşması esnasında, protokoldeki siyasiler ile AKSA firmasının yetkililerine ‘terbiyesizler’ diyerek hakaret etmiş, gelen tepkiler üzerine özür dilemişti.

GAZETECİLERE LİNÇ GİRİŞİMİNİ İZLEMEKLE YETİNDİ!

Aynı Bayram, yine 2022’nin şubat ayında yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan CHP’li Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ın Ayvacık İlçe Emniyet Müdürlüğü binasından çıkarılışını görüntülemek isteyen basın mensuplarını linç etmeye çalışan öfkeli kalabalığa hiçbir müdahalede bulunmamış, yaşananlara adeta seyirci kalmıştı. Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti ise olay sonrası yaptığı açıklamada Mesut Bayram’ı kınamıştı.

 


Çanakkale’de otomobil hırsızı yakalandı!Önceki Haber

Çanakkale’de otomobil hırsızı yakalandı!

Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyasıSonraki Haber

Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!