Kiraz Yarışmasının ödülleri belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kiraz Yarışmasının ödülleri belli oldu
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kiraz Festivali’nin bu yıl pandemi nedeniyle 17 Haziran 2021 Perşembe günü sadece Kiraz Yarışması olarak yapılacağını belirterek, yarışmanın ödüllerini açıkladı.

İki kategori “Ziraat 900 ve Diğer kategori” olarak gerçekleştirilecek. Kiraz Yarışmasında kategori birincisine 4.000 TL, ikinciye 2.500 TL, üçüncüye 1.500 TL, dördüncüye 1.000 TL, beşinciye ise 750 TL ödül verilecek.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz yarışma hakkında yaptığı açıklamada, “Pandemi dolayısı ile daha önceki yıllarda ‘Kiraz Festivali’ şeklinde düzenlediğimiz festivalin programını bu sene de geçtiğimiz yıl olduğu gibi maalesef Kiraz Yarışmaları olarak düzenledik. 17 Haziran Perşembe günü üreticilerimizin kirazlarını 2 kategoride  “Ziraat 900 ve Diğer kategori” olarak yarışmaya alacağız. Biz tüm üreticilerimizi yarışmaya davet ediyoruz. Burada ilçemizin güzel kirazının tüm ülkemize ve dünyaya tanıtılmasını amaçlıyoruz. Üreticilerimizin emeklerinin karşılığını daha iyi alabilmeleri için tanıtımlarımıza devam edeceğiz”  ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, Geleneksel olarak Kiraz Festivaliyle birlikte yapılan Lâpseki Hayırı’nın ise yine pandemi koşulları sebebiyle 18 Haziran Cuma günü sadece Gazi Süleyman Paşa Camii’nde şehitler için mevlid okunması şeklinde yapılacağını açıkladı.


Geyikli kapalı pazar yeri projesi ihaleye çıkıyorÖnceki Haber

Geyikli kapalı pazar yeri projesi ihaley...

Çanakkale Boğazı’nda müsilaj temizliği seferberliğiSonraki Haber

Çanakkale Boğazı’nda müsilaj temizliği s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!