Kurban Bayramı mesajları 2020... En güzel, kısa ve resimli Kurban Bayramı mesajları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurban Bayramı mesajları 2020... En güzel, kısa ve resimli Kurban Bayramı mesajları
En güzel Kurban bayramı mesajlarını sizler için hazırladık. Dost, eş, aile, akraba, arkadaş ve sevdikleriniz ile paylaşaabileceğiniz resimli, güzel, farklı Kurban Bayramı mesajlarını haberin devamında bulabilirsiniz. SMS olarak gönderebileceğiniz, Facebook, Twitter, sosyal medyada paylaşabileceğiniz en güzel Kurban bayramı mesajları.

31 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasına denk gelen Kurban Bayramı için Müslüman aleminde heyecan başladı. 2020 Kurban Bayramı’nda sevdiklerinin yanında olamayanlar, arama motorları üzerinde 2020 anlamlı Kurban Bayramı mesajları hakkında araştırma yapmaya başladı. Uzaktaki sevdikleri ile 2020 resimli Kurban Bayramı mesajı paylaşmak isteyenler aynı zamanda, WhatsApp durum resimli Kurban Bayramı mesajı için haberi sonuna kadar okumalısınız...

Kurban Bayramı 31 Temmuz Cuma günü başlayacak. Sevdiklerinize gönderebilecek olduğunuz en güzel Kurban Bayramı mesajlarını bulabilirsiniz... En güzel Kurban Bayramı mesajları 2020, Kurban Bayramı mesajları 2020 ! En güzel, kısa ve resimli Kurban Bayramı mesajları!

KURBAN BAYRAMI NAMAZI SAAT KAÇTA?

En Güzel Kurban Bayramı Mesajları 2020

Kurban bayramı tüm Müslüman alemine mutluluk getirsin. Sevinç ve huzur dolu bir Kurban Bayramı dilerim.

Bayram dostluğu, geleceği ve sevgiyi paylaşmaktır. Yemeğimizi, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak biçimde hissedecek olduğumuz bir Kurban Bayramı geçirmenizi en içten dileklerimle dilerim.

Kurban Bayramını sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Hep birlikte nice bayramlar geçirmek temennisi ile.

Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya gelmiş olduğu, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Kalbiniz dua, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Özlemle beklenen Kurban Bayramı hoşgeldi. Her zaman bir arada, sevgi dolu ve huzurlu bayramlar geçirmek temennisi ile...

Bu bayramda tüm umutlar gerçek olsun. Her zaman birlik ve beraberlik içinde, sevgi ve huzur dolu Kurban Bayramı geçirmek isteğiyle...

Kurban Bayramı'nın sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön planda olacağı, isteklerimizi bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olmasını dilerim.

Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa hoşgörü, barış ve huzur getirmesini temenni ederim. Amin!

Kurban Bayramı’nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirir. İyi bayramlar, bayramınız mübarek olsun.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramının, yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle, küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim. İyi bayramlar!

Kurban Bayramnın miletimize, İslam alemine ve sevdiklerimize hayırlara vesile olmasını dilerim. 

Bu güzel ayın mübarek bayramı bizlere mutluluk getirsin. Sevinç ve huzur dolu bir Kurban Bayramı dilerim. 


Selçuk Semizoğlu: “Kale Seramik fabrikalarının 63’üncü kuruluş yıl dönümünü onur ve gururla kutluyoruz”Önceki Haber

Selçuk Semizoğlu: “Kale Seramik fabrikal...

Barbaros Mahallesi tek yürek oldu: İsa Hocamızı ebediyete uğurladıkSonraki Haber

Barbaros Mahallesi tek yürek oldu: İsa H...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!