Lapseki Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Barınağı Projesi ihaleye çıkıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lapseki Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Barınağı Projesi ihaleye çıkıyor
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Hayvan Bakımevi ve Barınağı Projesi için bu ay sonunda ihaleye çıkacaklarını belirterek, projenin 3 ay içinde tamamlanarak hizmete gireceğini duyurdu.

Başkan Yılmaz, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sokak hayvanlarının daha sağlıklı olarak yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı başlatarak, Hayvan Bakımevi ve Barınak projemizi tamamladık. Ekim ayı sonunda yapım ihalesine çıkılacak olan projemiz 3 ay içinde tamamlanarak hizmete girecektir. 

200 kapasiteli hayvan barınağının içerisinde; kedi bakım evi, köpekler için dişi bölmesi, erkek bölmesi, güçsüzler bölmesi ve karantina bölümleri bulunacak. Duvarları tel örgülerle çevrili barınak, 24 saat güvenlik kameraları ile de gözetlenecek. Hayvan barınağımızı daha modern aletlerle donatarak sokak hayvanlarımızın sağlıklı bir ortamda bakımlarını gerçekleştirmiş olacağız.

Belediyemiz tarafından Çardak beldesi sınırları içerisinde, mülkiyeti belediyemize ait olan yaklaşık 12 dönüm arazi üzerine tam kapsamlı hayvan bakımevi ihalesi bu ayın sonunda gerçekleştirilecektir. İhale aşamasının tamamlanmasının ardından projenin teslim süresi yaklaşık 3 ay olarak öngörülmüştür. İnşallah Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile gerçekleştirdiğimiz bu proje ile canlarımıza en iyi şekilde korunaklı alanlarını ve bakım evini kazandırmış olacağız. Lapsekimize hayırlı uğurlu olsun."

Anahtar Kelimeler:
Şener Akçay: "Bülent Turan ile aramıza nifak sokamayacaklar"Önceki Haber

Şener Akçay: "Bülent Turan ile aramıza n...

180 gram esrarla yakalandı!Sonraki Haber

180 gram esrarla yakalandı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!