MasterChef'in Çanakkale'ye maliyeti belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MasterChef'in Çanakkale'ye maliyeti belli oldu
29 Ekim'de Çanakkale'den özel yayın yapan yarışma programı MasterChef'e, sponsorluk anlaşması kapsamında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Gestaş ve İl Özel İdare tarafından toplam 454 bin 300 TL'lik (385 bin TL + KDV) ödeme yapıldığı açıklandı.

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Çanakkale özel bölümüyle ekrana gelmişti.

Çanakkale'den çeşitli görüntülere yer verilen programda, jüri koltuğunda oturan konuklara kente özgü olduğu iddia edilen ve aralarında akivades ile ıtır otlu sütlaçın da bulunduğu birbirinden ilginç yemekler servis edilmişti.

Programın yayınlanmasından sonra bir gazetecinin, sosyal medya hesabından programın maliyetine ilişkin eleştirileri üzerinden Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Selçuk Semizoğlu'nun da dahil olduğu tartışmalar yaşanmıştı.

MALİYETİ AÇIKLANDI

ÇTSO'nun Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısında bu konu bir kez daha gündeme geldi. Başkan Selçuk Semizoğlu, sponsorluk anlaşması kapsamında MasterChef'e 385 bin + KDV tutarında yani 454 bin 300 TL'lik ödeme yapıldığını bildirdi.

Ödenen meblağın; ÇTSO, Gestaş ve İl Özel İdare arasında üçe bölündüğünü dile getiren Semizoğlu, "Programın bütçesini açıklama konusunda hiçbir sakınca görmüyorum. Bu programın bütçesi 385 bin TL + KDV’dir. Bu paranın 3’te 1’ini Ticaret ve Sanayi Odası, 3’te 1’ini GESTAŞ, 3’te 1’ini de Özel İdare ödemiştir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ayvacık'ta kaybolan alzheimer hastası kayıp yaşlı kadın Bayramiç'te bulunduÖnceki Haber

Ayvacık'ta kaybolan alzheimer hastası ka...

Bakan Koca: "Maske yakında hayatımızdan çıkmış olacak"Sonraki Haber

Bakan Koca: "Maske yakında hayatımızdan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!