MHP'li Yıldırım'dan, 'RES' iddiasına yalanlama: "Partimizin tavrı net, duruşu kesindir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Yıldırım'dan, 'RES' iddiasına yalanlama: "Partimizin tavrı net, duruşu kesindir"
Çanakkale gündemini uzun süredir meşgul eden Saros RES Projesi sürecinde MHP'li 2 İl Genel Meclis Üyesinin tavır değiştirdiği iddiası, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım tarafından yalanlandı. Parti olarak bu konudaki tavırlarının net, duruşlarının da kesin olduğunun altını çizen Yıldırım, "Hiç kimse partimiz üzerinden ortalığı karıştırmaya, yaşadıkları çalkantılı kavgalarına bizleri de dahil etmeye kalkmasın" dedi.

Çanakkale'de yayın yapan bir internet sitei, "MHP 27 RES konunda tavır değiştirdi" başlıklı haberinde, MHP'li Biga İl Genel Meclis Üyesi Enver Koç ile Yenice İl Genel Meclis Üyesi Recai Erten'in 27 RES dosyasının itirazının görüşüleceği meclis oturumuna katılmayacağını iddia etti. Haberde, MHP'li Meclis Üyelerinin bu tavrının altında ise, iç kavgalara taraf olmamak tezinin olduğu öne sürüldü.

İL BAŞKANINDAN SERT YALANLAMA!

İddialar üzerine, sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, "Konu ile ilgili Milliyetçi Hareket Partimizin tavrı net, duruşu kesindir. Asparagasçılar hayal kurup, boş dedikodularla uğraşmayın" dedi.

Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Hiç kimse partimiz üzerinden, yalan haberler üretip, asılsız iddialarla, ortalığı karıştırmaya, birilerinin bozguncu halleri ile içlerinde yaşadıkları çalkantılı kavgalarına bizleri de dahil etmeye kalkmasın... Konu ile ilgili Milliyetçi Hareket Partimizin tavrı net, duruşu kesindir. Asparagasçılar hayal kurup, boş dedikodularla uğraşmayın..."

Anahtar Kelimeler:
Başkan Makas'tan, Vali Tavlı'ya ziyaret: Bakkalların taleplerini ilettiÖnceki Haber

Başkan Makas'tan, Vali Tavlı'ya ziyaret:...

KADEM, Çanakkaleli girişimci kadınları İnovasyon Kampına davet ediyorSonraki Haber

KADEM, Çanakkaleli girişimci kadınları İ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!