Muharrem Erkek: “Çanakkale için ben hazırım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muharrem Erkek: “Çanakkale için ben hazırım”
Önceki dönem CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Çanakkale’yi sadece Türkiye’de değil, dünyada örnek bir kent yapacaklarını dile getiren Erkek, “Çanakkale için ben hazırım, Çanakkale de hazır, hemşehrilerim de hazır. Çanakkale’de her şey çok güzel olacak” dedi.

CHP’li Erkek, Çanakkale Belediye Başkan Aday adaylığı için dosyasını bugün CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz’e teslim etti.

Adaylık dosyasını teslim etmesinin ardından Tarla Sokak’ta toplanan tarihi kalabalığa seslenen Erkek, “Amacımız Çanakkale'yi, memleketimizi, gözümüzün bebeği gibi korumak. Bu kentin hak ve hukukunu korumaya devam etmek. Çanakkale'mizin vizyonuna uygun bir şekilde tarih kenti, kültür kenti, turizm kenti, üniversite kenti Çanakkale olarak planlı bir şekilde gelişmesi, büyümesi için hep birlikte çok çalışacağız. Yalnızca Türkiye'de değil, dünyada Çanakkale'yi örnek bir kent yapacağız” dedi.

“ÇOK GÜZEL ŞEYLERİ HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

Erkek açıklamasının devamında, “Örnek bir belediyecilik yapacağız. Bu kentin arka sokaklarında olacağız. Bu kentte, kent yoksulluğunu mutlaka yeneceğiz. Çok güzel şeyleri hep birlikte yapacağız. Çanakkale için ben hazırım. Görüyorum, Çanakkale de hazır, hemşehrilerim de hazır. Her şey çok güzel olacak diyorum” diye konuştu.

Tarla Sokak’ta toplanan yüzlerce kişi, konuşmasının ardından Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Erkek’e büyük sevgi gösterisinde bulundu.


CHP'li Erkek yarın adaylığını açıklıyorÖnceki Haber

CHP'li Erkek yarın adaylığını açıklıyor

Muammer Barışkan’a Kepez’de büyük ilgiSonraki Haber

Muammer Barışkan’a Kepez’de büyük ilgi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!