Muharrem Erkek, Mahir Ünal'a o dönemki sözlerini hatırlattı: "Bugün gereksiz yere çok bağıranlar..."

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muharrem Erkek, Mahir Ünal'a o dönemki sözlerini hatırlattı: "Bugün gereksiz yere çok bağıranlar..."
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, geçmişte katıldığı bir televizyon programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi göreve geldikten sonra parti içindeki yerli ve milli unsurları tasfiye etmekle suçlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ı o dönemki sözleri üzerinden eleştirdi. Erkek, "Bugün gereksiz yere çok bağıranlar, geçmişte söylediklerini bastırmaya çalışanlardır" dedi.

AK Parti'li Mahir Ünal'ın, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi suçlar nitelikteki sözlerinin yer aldığı o dönemki programa ait görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan CHP'li Muharrem Erkek, "Bugün gereksiz yere çok bağıranlar, geçmişte söylediklerini bastırmaya çalışanlardır. Tıpkı Mahir Ünal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözleri örneğinde olduğu gibi..." ifadelerini kullandı.

MAHİR ÜNAL NE DEMİŞTİ?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, o dönem Beyaz TV'de katıldığı bir televizyon programında, partisinin şimdki ittifak ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, göreve geldikten sonra parti içindeki yerli ve milli unsurları tasfiye etmekle suçlamıştı.

Mahir Ünal, Devlet Bahçeli'yi şu sözlerle eleştirmişti:

"Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi'nin başına geldiği günden beri, partisinin içerisindeki bütün yerli ve milli unsurları tasfiye etti. Özcan Yeniçeri, Meral Akşener, Sinan Oğan, Mehmet Şandır, Tuğrul Türkeş... Geçmişte Sadi Somuncuoğlu'ndan başlayın Ramiz Ongun'a kadar birçok yerli ve milli unsuru Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi'nden tasfiye etti. Yani bugün Devlet Bahçeli, tabanı yerli ve milli olan bir siyasi partinin tavanı olarak kendi tabanından kopmuş durumdadır." 

Anahtar Kelimeler:
Başkan Öz'den gençlere kitap hediyesiÖnceki Haber

Başkan Öz'den gençlere kitap hediyesi

Bakan Karaismailoğlu Çanakkale'deSonraki Haber

Bakan Karaismailoğlu Çanakkale'de

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!