Özdağ ve Çetin sosyal medyada kapıştı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özdağ ve Çetin sosyal medyada kapıştı!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Gökçeada’nin İYİ Parti’li Belediye Başkanı Ünal Çetin arasında sosyal medyada tansiyon yükseldi.

İkili arasındaki tartışma, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz gün Çanakkale’ye gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Gökçeada’dan yaptığı paylaşımla başladı.

Başkan Özdağ, “Gökçeada’ya gelmedi iseniz Türkiye seyahatinizi tamamlamış sayılmazsınız.  Türkiye’nin en uç batısı, güneşin battığı son nokta, Ege’deki ilk savunma hattımız. Nefis bir doğa, kültür, deniz karışımı. Belediye başkanı sevgili Ünal Çetin’e içten teşekkürlerimle. Harika bir ev sahibi” şeklinde tweet attı.

Özdağ’ın bu paylaşımına Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’den beklenmedik bir cevap geldi. Başkan Çetin, “Mensubu olduğunuz İYİ Partiden ayrılırken, İYİ Parti ve Sayın Genel Başkanım @meral_aksener ile ilgili açıklamalarınızın ardından, Sizinle Gökçeada da görüşmem olmamıştır, olamazdıda. Çünkü şahsım olarak size ev sahipliği yapmam, kişiliğime, siyaset anlayışıma sığmazdı. @iyiparti” diyerek Özdağ’a yanıt verdi.

Özdağ bunun üzerine, “Evet Ünal bey, “Siz nereye isterseniz oraya gelirim” dediniz. Ve sonra telefonlarınızı kapatarak ortadan kayboldunuz. O twiti sadece sizin korkak olduğunuzu göstermek için attım. Ya gelirim nereye isterseniz demeyeceksin ya da geleceksin.” ifadeleriyle Çetin’e yüklendi.

Başkan Çetin ise Özdağ’ın bu çıkışının ardından, “Hocam; kendi kendinizi ifşa ediyorsunuz. Benim korkak olduğumu ispat için yalan twit atmışsınız. Bizi herkes bilir biz Allah’tan başka kimseden korkmayız ama anladım ki siz müfterisiniz.” paylaşımında bulundu.


1915 Çanakkale Köprüsü’ne Avrupa Çelik Köprü ÖdülüÖnceki Haber

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Avrupa Çelik K...

Çanakkale’de tarihi eser kaçakçılığı operasyonunun şüphelisi çocuk çıktı!Sonraki Haber

Çanakkale’de tarihi eser kaçakçılığı ope...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!