Rıdvan Uz'dan, Bülent Turan'a çok sert 'FETÖ' cevabı: "FETÖ'cü bilmek istiyorsan aynaya bak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rıdvan Uz'dan, Bülent Turan'a çok sert 'FETÖ' cevabı: "FETÖ'cü bilmek istiyorsan aynaya bak"
İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Rıdvan Uz, "İYİ Parti'de kim FETÖ'cü, kim değil bilemem ama 1 yıl önce; 'İYİ Parti bir operasyon için kuruldu, seçimden sonra dağılma süreci başlayacak' demiştik. Partisine küsen Genel Başkan, milletvekili istifaları, kongrede liste oyunları derken şimdi de malum tartışma. Bekleyin, Grup bile kuramayacaklar!" sözleriyle partisini eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'a çok sert yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından Bülent Turan'ın eleştirilerine yanıt veren Rıdvan Uz şu ifadeleri kullandı:

"Terör örgütüne selam duran, Meclis kürsüsünden methiyeler düzen, oturduğ koltukta derin FETÖ izleri taşıyan muhterem, 'FETÖ'cü kim bilemem' diyor. Aynaya bak Bülent Turan. FETÖ'cü kim gerçekten bilmek istiyorsan, İYİ Parti'nin 'FETÖ'nün siyasi ayağı araştırılsın önergesine ret veren AK Parti'de ara."

BÜLENT TURAN NE DEMİŞTİ?

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 2. Olağan Kongre'nin ardından liste krizinin yaşandığı, son olarak İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yu FETÖ'cü olmakla suçlamasının ardından İYİ Parti'yi hedef almıştı.

İYİ Parti'deki parti içi gerilime ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bülent Turan şu ifadeleri kullanmıştı:

"İYİ Parti'de kim FETÖ'cü, kim değil bilemem ama 1 yıl önce; 'İYİ Parti bir operasyon için kuruldu, seçimden sonra dağılma süreci başlayacak' demiştik. Partisine küsen Genel Başkan, milletvekili istifaları, kongrede liste oyunları derken şimdi de malum tartışma. Bekleyin, Grup bile kuramayacaklar!"

Anahtar Kelimeler:
Bülent Turan, İYİ Parti'ye yüklendi: "Grup bile kuramayacaklar"Önceki Haber

Bülent Turan, İYİ Parti'ye yüklendi: "Gr...

Çanakkale için korkutan deprem uyarısı: "7 büyüklüğünde olabilir"Sonraki Haber

Çanakkale için korkutan deprem uyarısı:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!