Şahin ailesinin mutlu günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahin ailesinin mutlu günü
İsmail-Gülşen çiftinin biricik oğulları Ali Orhan Şahin, düzenlenen sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı.

Barbaros Mahallesi’nin sevilen ismi, önceki dönem muhtar adayı ve Şahin Kıraathanesi’nin sahibi İsmail Şahin ile eğitimci eşi Gülşen Şahin’in oğulları Ali Orhan Şahin, geçtiğimiz gün düzenlenen sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı.

Şahin ailesini bu mutlu günlerinde akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmazken, mahallenin birçok genci de düğüne katılanlar arasında yerini aldı. Doyasıyla eğlencenin yaşandığı düğünde, davetlilere keyifli anlar yaşatan özel dans ekibi de geceye renk kattı.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Barbaros Mahallesi muhtarlığı için adaylığını koyan İsmail Şahin, ilk kez girdiği seçimde mahalle sakinlerinden 10 bine yakın oy alarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Şahin’in 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Barbaros Mahallesi muhtarlığı için yeniden aday olacağı ve yakın çalışma ekibiyle birlikte seçim mesaisine şimdiden başladığı gelen bilgiler arasında.

Çanakkale Yorum olarak, oğulları erkekliğe ilk adımını atan İsmail-Gülşen çiftini tebrik ediyor, Ali Orhan Şahin’e sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyoruz.


 


Gökçeada seferleri iptal edildiÖnceki Haber

Gökçeada seferleri iptal edildi

Lapseki MYO’da ilk kayıtlar alındıSonraki Haber

Lapseki MYO’da ilk kayıtlar alındı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!