Şehit polis memuru Cihan Türkmenoğlu Edremit’te toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit polis memuru Cihan Türkmenoğlu Edremit’te toprağa verildi
Çanakkale’de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Cihan Türkmenoğlu, ailesinin yaşadığı Balıkesir'in Edremit ilçesinde toprağa verildi. Şehidin babası Hüseyin Türkmenoğlu ve abisi Ümit Paşa Türkmenoğlu'nun da geçirdikleri kazalarda vefat ettiği öğrenildi.

Çamcı Mahallesine getirilen şehit cenazesi ilk evine götürüldü. İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, şehidin annesi Gülsüm Türkmenoğlu'nun yanına giderek taziyelerini iletti. Daha sonra şehit için helallik alındı. 

Burada düzenlenen törenin ardından mahalle mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrasında şehit polis son yolculuğuna uğurlandı.

Defin işleminden sonra Polis Özel Harekat Timi şehit için 3 el saygı atışı yaptı. 

Evli ve iki çocuk babası olan şehidin cenazesine İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasar Arslan, kurum amirleri, mesai arkadaşları, akrabaları ve köylüleri katıldı.

Şehidin babası Hüseyin Türkmenoğlu ve abisi Ümit Paşa Türkmenoğlu'nun da geçirdikleri kazalarda vefat ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA
 


Polis memurunun şehit olduğu korkunç kaza MOBESE kamerasına yansıdıÖnceki Haber

Polis memurunun şehit olduğu korkunç kaz...

Geyikli’de sahil temizliği yapıldıSonraki Haber

Geyikli’de sahil temizliği yapıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!