Selçuk Semizoğlu: “Çalışmalarımızla ilgili cevap veremeyeceğimiz bir durum yoktur”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selçuk Semizoğlu: “Çalışmalarımızla ilgili cevap veremeyeceğimiz bir durum yoktur”
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale’de faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya gelerek Odanın 2021 yılındaki faaliyetleri hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, Berkin Karaca, Bülent Erdoğan, Deniz Tennioğlu, Özgür Ekşi, Semih Toprak, Volkan Temiz ve Genel Sekreter Sema Sandal ile çok sayıda basın mensubu hazır bulundu.

“SAMİMİYET, DOĞRUYA DOĞRU, EĞRİYE EĞRİ DİYEBİLMEK ÇOK ÖNEMLİ”

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu basın değerlendirme toplantısının açılış konuşmasında, “Değerli basın mensubu arkadaşlarım, öncelikle hepinizin 2022 yılını kutlar, sağlık ve sevdiklerinizle beraber nice yıllar dilerim. Bu toplantımızı 30 Aralık tarihinde yapacaktık ancak covid-19 olmam sebebi ile erteledik. Bugün burada dost meclisinde sizlerin tüm samimiyeti ve açıklığı ile yüz yüze sorularınızı sormanızı istiyorum. Şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerinden asla taviz vermeden yürüttüğümüz çalışmalarımızla ilgili cevap everemeyeceğimiz bir durum yoktur. Ben 8.400 üyeli kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşu başkanıyım. Kanun koyucu değiliz. Üyelerimize hizmet asli görevimizdir. Amacımız üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek. Bu anlamda Türkiye’de örnek gösterilen bir Odayız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından akredite ediliyor ve üyelerimize 5 yıldızlı hizmet kalitesi sunuyoruz. Buradan tüm personelime, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Değerlendirme toplantısı basın mensuplarının soru-cevap bölümü ile devam etti. 

 


Başkan Uygun’dan pazar yeri düzenlemesi açıklaması: “2 kişi için 20 esnafa haksızlık yapamayız ama 20 kişi için de 286 kişiye haksızlık yapamayız”Önceki Haber

Başkan Uygun’dan pazar yeri düzenlemesi...

Şahin Aygül: “Dini değerlerimize saygılı olun”Sonraki Haber

Şahin Aygül: “Dini değerlerimize saygılı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!