Selçuk Semizoğlu: “Köprünün Çanakkale’ye katacağı vizyon bizleri heyecanlandırıyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selçuk Semizoğlu: “Köprünün Çanakkale’ye katacağı vizyon bizleri heyecanlandırıyor”
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili  ve Çanakkale Milletvekili Sayın  Bülent Turan, İl Genel Meclisi Üyeleri, Meslek Kuruluşları temsilcileri ile beraber  1915 Çanakkale Köprü inşaatını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 

1915 Çanakkale Köprü inşaatı ziyareti hakkında bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu şöyle konuştu:

“Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan’ın teşrifleri ile 1915 Çanakkale Köprüsü inşaatını ziyaret ettik. Hızla devam eden köprünün Ülkemize ve Çanakkale’ye  katacağı vizyon bizleri gelecek için heyecanlandırıyor. İş dünyası temsilcileri olarak bu vizyona ayak uyduracak yenilikçilik çalışmalarını ortak akıl ile geliştirmeli ve Köprü bitiminde hazır olmalı vakit kaybetmemeliyiz. Suni gündemler ve üzerine pandemi koşulları ile meydana gelen geç kalınmışlıkları hızla telafi etmeliyiz. Ulaşılabilirlik her sektör için büyük öncelik; turist ne kadar güzel olursa olsun kolay ulaşabileceği yere gider, sanayici  için lojistik faaliyetlerinin kolaylaşması her anlamda rekabet gücünü artırır.

Sütçümüzün sütü beklemeden karşıya geçecek, meyve sebzemiz risksiz taşınacak, üreticilerimiz gemi saati hesaplamadan planlamalarını yapacak. En önemlisi tek bir hasta için bile bu köprünün kullanılması paha biçilemez bir kıymettir. 

Köprü Projesi gerçekten büyük bir kamu yatırımı. Bugün son kablo çekilmesine şahitlik ettik. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, Sayın Bülent Turan’a, Sayın Jülide İskenderoğlu’na , Sayın Valimize ve emeği geçen herkese Çanakkale İş Dünyası olarak şükranlarımızı sunuyoruz.”


 


Biga'da 9 koyun sel sularına kapıldı!Önceki Haber

Biga'da 9 koyun sel sularına kapıldı!

Çanakkale Belediyesi’nden Sarıçay’daki taşma riskine karşı çok önemli uyarı!Sonraki Haber

Çanakkale Belediyesi’nden Sarıçay’daki t...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!