Şener Akçay: "Bülent Turan ile aramıza nifak sokamayacaklar"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şener Akçay: "Bülent Turan ile aramıza nifak sokamayacaklar"
Merkez İlçe Kongresinde divana sunduğu il delege listesinde AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'a yer vermediği yönündeki iddialar üzerine açıklama yapan Şener Akçay, "Sayın Grup Başkanvekilimiz Lapseki'de ikamet ettiği için Lapseki delegesidir. Aksi halde 12 ilçenin 12'sinde de milletvekillerimizin delege olarak yazılması gerekir ki bu ne mevzuata ne de mantığa uygun değildir" dedi. İddiaların tamamen asılsız olduğunu ve art niyetli kişilerce gündeme getirildiğini belirten Akçay, "Bilgisizler ise bu vesile ile öğrenmelerini, art niyetliler ise sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ile aramıza hiçbir surette nifak sokamayacaklarını bilmelerini tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

7. Olağan Merkez İlçe Kongresinde aday olan ancak parti tüzüğü gerekçesiyle adaylığı kabul edilmeyen AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Şener Akçay, kişisel sosyal medya hesabından söz konusu iddialara yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Merkez İlçe Başkanlığımızın 7. Olağan Kongresi sonrasında divana sunduğum il delege listemde AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan'a yer vermediğime dair söylemde bulunanlar olmuştur. 125 kişiden oluşan il delegesi listemde Çanakkale Merkez İlçede ikamet eden ve parti üyeliği devam eden eski, yeni tüm milletvekillerimize yer verilmiş olup, delege listem partimizin temayüllerine göre hazırlanmıştır. Sayın Grup Başkanvekilimiz Lapseki'de ikamet ettiği için Lapseki delegesidir. Aksi halde 12 ilçenin 12'sinde de milletvekillerimizin delege olarak yazılması gerekir ki bu ne mevzuata ne de mantığa uygun değildir. İddialar tamamen asılsız olup, bu konuyu gündeme getirenler ya bu konuda bilgisizdir ya da art niyetlidir. Bilgisizler ise bu vesile ile öğrenmelerini, art niyetliler ise sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ile aramıza hiçbir surette nifak sokamayacaklarını bilmelerini tavsiye ederim. Benim Gerek İl yönetim kurulu üyeliğim, İlçe Yönetim Kurulu üyeliğim ve İl Genel Meclis üyeliğim Sayın Bülent Turan'ın Çanakkale milletvekilliği dönemine denk gelmekte olup, daha öncesinde olduğu gibi bundan sonra da saygı ve sevgi çerçevesinde partimizin ve Çanakkalemizin menfaatleri ve en iyi hizmeti alması doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir. Kamuoyuna arz ederim."

Anahtar Kelimeler:
AK Parti'den, Birol Arslan'a kınama!Önceki Haber

AK Parti'den, Birol Arslan'a kınama!

Lapseki Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Barınağı Projesi ihaleye çıkıyorSonraki Haber

Lapseki Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Ba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!