Site yöneticisinden, Çanakkale Belediyesi’ne isyan!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Site yöneticisinden, Çanakkale Belediyesi’ne isyan!
Barbaros Hayrettin Paşa Sitesinin yöneticisi Malik Leventoğlu, araç park cebi olarak kullandıkları ve çöp konteynerlerinin bulunduğu yerin Çanakkale Belediyesi tarafından birilerine satıldığını öne sürerek, söz konusu bölgenin tel örgülerle çevrilmesine tepki gösterdi.

Çanakkale Belediyesi’ne olan tepkisini kişisel sosyal medya hesabından dile getiren site yöneticisi Malik Leventoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Barbaros Hayrettin Paşa Sitesi sakinleri olarak; bizler evlerimize yerleştiğimizde sitemizin ön tarafında araç park cebi olarak kullanılan yerin Çanakkale Belediyesi tarafından birilerine satıldığı (belki de peşkeş çekildiği), alan kişi tarafından yerin tel örgü ile kapatıldığı görülecektir. Çöplerin dağınık vaziyette  ve yerlere dağıldığı her yerde çöplerin uçuştuğunu Çanakkale Belediyesi hariç tüm site sakinleri ve iş yeri sahipleri görmektedir. Çöp konteynerlerinin yerini satmak hangi belediyecilik anlayışına sığmaktadır! Sitemiz bahçesinden çöp konteyneri için yer verdiğimiz halde ilgilenilmemiştir.”


 


Başkan Bayram'a ESHOT'tan ziyaretÖnceki Haber

Başkan Bayram'a ESHOT'tan ziyaret

Çanakkale için kuvvetli yağış uyarısı!Sonraki Haber

Çanakkale için kuvvetli yağış uyarısı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!