Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları: Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları: Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi
Sözleşmeli öğretmenlik için yapılan sözlü sınavlar sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapacak olduğu sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için araştırmalar başladı. Bakanlık, 28 Temmuz’da sonuçların açıklanacağını duyurmuştu. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları: Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi…

Öğretmen olmak için eğitim alan ve KPSS sınavından yeterli puanı alan öğretmen adayları, 6-25 Temmuz tarihleri arasında sözlü sınava girdi. Bunun ardından Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları: Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi hakkında araştırmalar başladı.

Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Sonuçları

Milli Eğitim Bakanlığı, yirmi bin öğretmen alımı için sözlü mülakat sınavlarını tamamladı. Bakanlığın yaptığı açıklamada sonuçların 28 Temmuz tarihinde açıklanacağı belirtildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın, ilerleyen saatlerde sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlarını adayların erişimine açması beklenmektedir.

Sözleşmeli Öğretmen Sözlü Mülakat Sonuç Ekranı

Sözleşmeli Öğretmenlik Atama Takvimi Nasıl Olacak?

Açıklanacak sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ile birlrikte öğretmen adaylarının itiraz süresi başlayacak. Bakanlık, sonuçlara itirazları 10 Ağustos tarihine kadar inceleyecek. Sonrasında ise 31 Ağustos tarihinde öğretmenlerin tercihleri başlayacak. Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ise 8 Eylül'de duyurulacak.


KYK yurt ve burs başvuru tarihleri belli oldu mu? 2020 KYK yurt başvuruları ne zaman alınacak?Önceki Haber

KYK yurt ve burs başvuru tarihleri belli...

Gurur Aydoğan kimdir? Kaç yaşında? Biyografisi...Sonraki Haber

Gurur Aydoğan kimdir? Kaç yaşında? Biyog...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!