Troya Müzesi’nin önerisine Muharrem Erkek’ten yeşil ışık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Troya Müzesi’nin önerisine Muharrem Erkek’ten yeşil ışık
Troya Müzesi’nin, Çanakkale kent merkezinde yer alan araç trafik ışıkları için at figürü tasarlanması önerisine Çanakkale Belediye Başkanı seçilen Muharrem Erkek’ten olumlu cevap geldi.

Troya Müzesi’nin kurumsal sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında, “Bir önerimiz var!” başlığıyla yapılan açıklamada, “Çanakkale kent merkezinde yer alan araç trafik ışıkları için tasarlanacak at figürüne ne dersiniz? Kırmızı ışıkta duran bir tahta at, yeşil ışıkta ise şaha kalkmış bir at!” denildi.

Paylaşımın devamında, “Her kentin kendine özgü bir karakteri, kimliği ve profili vardır. Etkili bir marka kenti yaratmanın önemli unsurlarından biri de hedef kitlenin zihninde etkili bir şekilde konumlandırılmasıdır. Tıpkı Berlin (DDR) trafik ışıklarındaki fötr şapkalı #Ampelmännchen adamda olduğu gibi Çanakkale’ye özgü bu tasarıma ne dersiniz? ışıkları için tasarlanacak at figürüne ne dersiniz?” ifadelerine yer verildi.

ERKEK’TEN OLUMLU CEVAP

Troya Müzesi’nin bu önerisine, Çanakkale Belediye Başkanı seçilen Muharrem Erkek’ten olumlu yanıt geldi.

Kişisel sosyal medya hesabından Troya Müzesi’nin paylaşımını alıntılayan Erkek, “Çanakkale kent merkezi için, ‘trafik ışıklarına at figürü’ önerisini değerli buluyorum. Neden olmasın? Birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

 


Çanakkale’de bu güzergahlara dikkat: Hız ihlal tespit sistemleri devreye girdi!Önceki Haber

Çanakkale’de bu güzergahlara dikkat: Hız...

Kazdağları’nda Cengiz Holding’in bakır madeni projesine bilirkişi vetosu: “Oluşacak çevresel zararın geri dönüşü mümkün değildir!”Sonraki Haber

Kazdağları’nda Cengiz Holding’in bakır m...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!