Turan, Akşener'e o paylaşımını hatırlattı: "'Allah, insanı iddiasından vurur' derler!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turan, Akşener'e o paylaşımını hatırlattı: "'Allah, insanı iddiasından vurur' derler!"
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın dün partisinden ihraç edilmesinin ardından, Meral Akşener'e 2016 yılında Ümit Özdağ'a destek amaçlı yaptığı paylaşımını hatırlattı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, parti içi eleştirileri nedeniyle dün partisinden ihraç edilmişti. Aynı Özdağ, MHP'de siyaset yaptığı dönemde başkanlık sistemine karşı olduğu için MHP'den ihraç edilmişti. O dönem Özdağ'a en büyük destek, MHP çatısı altında bulunan ve daha sonra birlikte İYİ Parti'yi kurdukları Meral Akşener'den gelmişti.

Akşener, 15 Kasım 2016 tarihli paylaşımında, MHP'den ihraç edilen Ümit Özdağ'a sosyal medya hesabından şu sözlerle destek olmuştu:

"Sayın Özdağ ihraç edildi. Suçu demokratik hakkını ifade etmek ve Genel Başkan Adayı olmak. Majestelerinin demokrasi anlayışı."

TURAN O PAYLAŞIMINI HATIRLATTI

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülen Turan; Ümit Özdağ'ın parti içi eleştirileri nedeniyle dün partisinden ihraç edilmesinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e o paylaşımını hatırlattı.

Akşener'in paylaşımını alıntılayan Turan şunları kaydetti:

Bu twitini 2016 yılında atmış Meral Akşener. Büyük konuştuğu yerden imtihan olurmuş insanoğlu... 'Allah, insanı iddiasından vurur' derler!"

Anahtar Kelimeler:
Gözler Kabine Toplantısında: Yeni kısıtlamalar gelebilir!Önceki Haber

Gözler Kabine Toplantısında: Yeni kısıtl...

Fatih Altaylı: "Bu hafta restoranlar, kafeler kapanır"Sonraki Haber

Fatih Altaylı: "Bu hafta restoranlar, ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!