Turan ve İskenderoğlu'ndan kandil mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turan ve İskenderoğlu'ndan kandil mesajı
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Regaib Kandili dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.

Bülent Turan, Regaib Kandili kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Manevi arınma için fırsat bildiğimiz mübarek üç ayların başlangıcı olan bu kutlu gecede kendimizi muhakemeye çekmeliyiz. Bu özel geceler bizlere kendimizi muhasebe etme imkanı verirken aynı zamanda yapacağımız ibadetlerle bu gecelerin faziletlerinden ve manevi ikliminden yararlanma fırsatına kavuşuruz. Salgın nedeniyle yeni hayat normlarıyla tanıştık. Mesafelerin gönüllere dokunmaya engel olmayacağı inancıyla, yakınlarımızı telefonla arayarak seslerini duymamız kardeşlik bağlarımızı güçlendirecektir. Hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor; tüm dünyayı etkileyen Kovid-19’un bir an önce bitmesini niyaz ediyoruz. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz."

Jülide İskenderoğlu'nun, Regaib Kandili kutlama mesajı ise şu şekilde:

“'Recep, Şaban ve Ramazan' aylarını kapsayan mübarek ayların başlangıcı olan Regaib Gecesi, manevi anlamda arınmamız ve hızla geçen zamanın kıymetini fark ederek durup düşünmemize fırsat olan önemli günlerden bir tanesidir. 
 
Manevi dünyamıza canlılık katan bu kutsal gün ve zamanlar insani değerlerin ve ahlaki erdemlerin artmasına, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin çoğalmasına vesile olmaktadır. Özellikle içerisinde bulunduğumuz salgın sürecinde bu bilinç daha da önem kazanmaktadır. Bu zorlu günlerde birliğimizi ve beraberliğimizi artırarak yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmalı ve hep birlikte bu süreci atlatmalıyız.
 
Bizi Regaib Gecesine kavuşturan Rabbime şükrediyor, bu mübarek gecenin ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, rahmet, bereket ve mutluluk getirmesini diliyorum. Regaib Kandilimiz mübarek olsun.”

Anahtar Kelimeler:
Karabiga'da vakalar arttı, halk pazarı yasaklandı!Önceki Haber

Karabiga'da vakalar arttı, halk pazarı y...

Başkan Makas’tan, Kılıçdaroğlu’na çok sert tepki: “Teröristlerle aynı dili kullanmaktan vazgeç!”Sonraki Haber

Başkan Makas’tan, Kılıçdaroğlu’na çok se...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!