Ünal Çetin’den, Burak Kunt’un adaylığına çok sert tepki: “İş çoluk çocuğa kaldı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünal Çetin’den, Burak Kunt’un adaylığına çok sert tepki: “İş çoluk çocuğa kaldı”
Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında görevden alınan ve bir süre cezaevinde tutulan İYİ Partili eski Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, partisinin Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak Burak Kunt isminde karar kılmasına çok sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Kasım Cuma günü Çanakkale’ye gelerek, Burak Kunt’u partisinin Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak açıklayacak.

Akşener’in ziyareti öncesi İYİ Parti’de çalışmalar hummalı bir şekilde sürerken, eski Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’den, Burak Kunt’un adaylığına çok sert tepki geldi.

İYİ Partili Çetin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Burak Kunt’un adaylığına ilişkin partililerle fikir alışverişi yapılmadığını öne sürerek, “Çanakkale adayımızı açıklayacakmışsınız. İl Başkanının istifa dilekçesi genel merkezde bir aydır beklerken, müracaatlar 22 Aralık’ta bitiyorken, bu acele niye? Adayınız kiminle istişareyle belirlendi? Kime sordunuz? Pazarlık içinde olanlar kim? Cuma günü orada olacağım!” ifadelerini kullandı.

Paylaşımlarının devamında açıklamasının sertlik dozunu artıran Çetin şunları kaydetti:

“Çanakkale’de yaşanan sorunların esasını Merkez İlçe Başkanını görevden alarak çözdüğünü sanan, bir aydır il başkanının istifa dilekçesini işleme koyamamış. Adaletten bahsedip adaletli davranamayan genel başkan yardımcısı ile koordinatör cuma günü Çanakkale’de olacak mı acaba…!!!”

“Siz şu an ancak aday adayı olabilirsiniz. Ne demek Çanakkale Belediye Başkan adayı. Daha öğrenecekleriniz var. Herkes kendi kendine, gelin güvey oluyor. İş çoluk çocuğa kaldı. Kime sordunuz. Yeter aklımızla oynamayın…!!!! Bende orada olacağım.”

“Umurunuzda olmasa da, hatırlatayım. Gökçeada’dan çıkış yasağım vardı. 24 Kasım öğretmenim ve mahkeme günüm olması münasebetiyle bende cuma günü orada olacağım.  Sizi de beklerim.”


İYİ Parti’de Burak Kunt için geri sayım: Meral Akşener, Çanakkale’de açıklayacakÖnceki Haber

İYİ Parti’de Burak Kunt için geri sayım:...

Ülgür Gökhan aday olmayacağını açıklayacak!Sonraki Haber

Ülgür Gökhan aday olmayacağını açıklayac...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!