Vali Tavlı koronavirüs tedbirlerini yerinde inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Tavlı koronavirüs tedbirlerini yerinde inceledi
Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çarşı Caddesi ile Cuma Pazarında alınan koronavirüs tedbirlerini yerinde kontrol etti.

Vali Orhan Tavlı, Çanakkale’de koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında salgının yayılımının engellenmesi ve sosyal mesafenin korunması tedbirlerini yerinde inceledi.

Çarşı Caddesi’nde bulunan işyerlerini ziyaret eden Vali Tavlı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek iş yerleri içerisindeki sosyal mesafe ve hijyen gibi konulara dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Esnaf tarafından alınan tedbirlerin büyük bir titizlik ve hassasiyet içerisinde uygulandığından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tavlı, "Esnafımızın, getirilen kurallara uymaları, uygulanan tedbirlerin kendi sağlıkları için gerekli olduğunu ve bu tedbirlerin hayati önemde olduğunun farkında olarak hareket etmeleri çok önemli. Bu süreçte bizlere destek oldukları için esnafımızın her birine teşekkür ediyorum. Zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım" dedi.

İnceleme gezisinde vatandaşlara da teşekkür eden Vali Tavlı, "Millet olarak topyekün bir mücadele yürütüyoruz. Alınan tedbirlere uyarak evlerinde kalan ve bu çalışmalarda bizlere destek veren bütün Çanakkaleli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diyerek duygularını ifade etti.

CUMA PAZARINDA ALINAN TEDBİRLERİ İNCELEDİ

Vali Tavlı daha sonra koronavirüs salgınına karşı Cuma Pazarında alınan tedbirleri yerinde denetledi.

Vatandaşların pazar yerinin giriş - çıkış noktalarında kontrolünü sağlayan polis ve zabıta memurlarından uygulanan koronavirüs tedbirleri hakkında bilgi alan Vali Tavlı, "Pazar esnafımızın alınan tedbirlerin uygulanmasında büyük katkısı var. Bu süreçte bizlere destek oldukları için pazar esnafımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında il genelinde de yoğun önlemler alındığını ifade eden Vali Tavlı, "Alınan tedbirlere uyarak evlerinde kalan ve bu çalışmalarda bizlere destek veren bütün Çanakkaleli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Mecbur kalmadıkça evlerimizden dışarıya çıkmayalım, çıktığımızda da sosyal mesafemizi koruyalım" diye konuştu.

Yapılan incelemelerin ardından Vali Tavlı, pazar esnafıyla bir süre görüşüp sohbet ederek bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Cuma pazarının daha geniş olarak kullanılmasının sosyal mesafenin sağlanması açısından önemine vurgu yapan Vali Tavlı, Cuma Pazarında belediye zabıtasınca alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak gerekli talimatları yerinde verdi.
 
 

Anahtar Kelimeler:
AK Parti, CHP'li Doğan Ateş hakkında suç duyurusunda bulunacak!Önceki Haber

AK Parti, CHP'li Doğan Ateş hakkında suç...

Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşlara maske dağıttıSonraki Haber

Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşlara ma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!