Whatsapp yazışması ortaya çıktı, Rebiye Ünüvar geri vites yaptı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Whatsapp yazışması ortaya çıktı, Rebiye Ünüvar geri vites yaptı!
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, adaylığına ilişkin resmi açıklamada bulunmamasına rağmen, İrfan Mutluay’ın belediye başkan adaylığı için Whatsapp gruplarında kulis yapan eski belediye başkan yardımcısı Rebiye Ünüvar, konuşmasının ortaya çıkmasının ardından geri vites yaptı.

Çanakkale Belediyesi’nde mevcut düzenin devam etmesini isteyen ‘Belediye Grubu’nun Whatsapp yazışmaları dün akşam deşifre oldu.

Eski CHP İl Başkanı Doğan Ateş, partililerin yer aldığı Whatsapp grubunda, mevcut belediye başkanı Ülgür Gökhan’ın yeni dönemde aday olmayacağını belirterek, belediye başkan yardımcısı İrfan Mutluay’ın adaylığı için çalışma başlatacaklarını duyurdu.

Eski belediye başkan yardımcılarından Rebiye Ünüvar da, Whatsapp grubunda İrfan Mutluay’ın adaylığı için düzenlenecek bilgilenme toplantısına katılım çağrısında bulundu.

GERİ VİTES YAPTI!

Yazışmaların ortaya çıkmasıyla birlikte, Ülgür Gökhan’ın ardından kulis yaptığı ortaya çıkan Rebiye Ünüvar söylediklerinden çark etmek zorunda kaldı.

Ünüvar, partililerin yer aldığı ‘CHP sevdalıları’ isimli Whatsapp grubuna şu mesajı yazdı:

“Arkadaşlar affınıza sığınıyorum. Bu grupta yazılanlar kapalı grup anlayışı ile yazılır. Basına açık değildir. Basına açıklayacak bir şey olsa zaten kendimiz açıklarız. Aramızda partimizi düşünmeyen basına sızdıran kişiler ya da kişi var. Çok yazık. Ama o kişi kim ise bilsin ki sonuna kadar Ülgür Gökhan’ın yanındayım. Bana her daim sahip çıktı. Onun dışında bir hareket içinde olmayacağım. Ama asla siyaset de yapmayacağım. Çok net. Ama yarınki bilgilenme toplantısına ben de davet edildim. Bunu yemeyip içmeyip basına sızdıranlara yazıklar olsun. Sadece sızdıranlara bu sözüm. Sadece bu gruba yazdım, başka bir yere yazmadım. Yazdığım yazının aynısını basında görmek üzücü oldu. Kimse o kişinin ağa babası söylesin ona, ben siyaset yapmayacağım. Korkmasınlar.”


Ülgür Gökhan aday olmayacak: Belediye Grubu’nun adayı İrfan MutluayÖnceki Haber

Ülgür Gökhan aday olmayacak: Belediye Gr...

Meral Akşener, Çanakkale’de Burak Kunt’u açıklayacakSonraki Haber

Meral Akşener, Çanakkale’de Burak Kunt’u...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!