Yeni adı Solar olan Swipe (SXP) neden yükseliyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni adı Solar olan Swipe (SXP) neden yükseliyor?
1. katman blok zinciri projelerinden olan ve son 2 haftada %180'den fazla yükseliş yaşayan Solar (SXP), bugüne de ciddi bir çıkışla başladı. 0.88 dolara kadar ulaşan kripto para bu süre zarfının da en hızlı yükseleni olmayı başardı.

SXP coin neden yükseliyor? 2018’de kurulan ve merkeziyetsiz bir eşler arası ödeme sistemi olan Solar Network’un kendi coin’i olan SXP‘nin hızlı yükselişi bugün de devam ediyor. Son 1 haftada %200’lük bir artış yakalayan SXP’nin bugünkü yükselişinin arkasında net bir sebep olmasa da, mart ayından bu yana gelen yükseliş trendi de dikkat çekiyor.

SXP Neden Yükseliyor?

Özellikle Binance’in 31 Mart günü yaptığı Swipe’ın ana ağ değişiminin desteklendiği açıklaması bu anlamda yükselişin devamını sağlamış olabilir. 27 Mart günü 0.25 dolardan işlem gören Swipe, son 1 haftada ise 0.88 dolara kadar ulaştı. Son 24 saatte yüzde 30 artış yaşayan SXP’nin piyasa değeri de 455 milyon dolar civarında…

Bilindiği üzere Solar cüzdanında SXP bulunduran yatırımcı kullanıcılar yönetişim tekliflerini tuttukları token oranında oylayabiliyorlar. Ayrıca Solar blok zinciri üzerinde yapılan işlemlerin tümü de XP ile ödeniyor. 2018’de ortaya çıkan proje, yeni adından da anlaşılacağı gibi sürdürülebilir ve temiz enerji çözümleri sağlama amacıyla faaliyet gösteriyor.

Kaynak: Uzman Coin


2023 Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak?Önceki Haber

2023 Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerl...

Benzine bu gece büyük zam geliyor!Sonraki Haber

Benzine bu gece büyük zam geliyor!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!