Yenice pazarında bir dizi güvenlik önlemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenice pazarında bir dizi güvenlik önlemi
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde bugün kurulan halk pazarına girişlerde, koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların ateş ölçümleri yapılarak, maske ve eldiven dağıtıldı.

Yenice Belediyesinden söz konusu önlemlere ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının yayılımının önlenmesi kapsamında belediyemizce yürütülen tedbirler uyarınca bugün ilçemizde gerçekleştirilen pazarda da halk sağlığını korumak adına bir dizi önlemler alınmıştır. Pazar alanı koronavirüs önlemlerine ilişkin olarak yayınlanan genelge uyarınca belediyemizce titizlikle planlanan çalışmalar kapsamında tezgah arası mesafeleri belirlenerek tezgah önüne koruyucu şerit çekilerek yerleşim yapılmış, ekiplerimiz tarafından insan sağlığına zarar vermeyecek dezenfekten malzemeleriyle sabah erken saatlerde alan dezenfekte edilmiştir. 

Pazar yeri girişleri ekiplerimiz tarafından kontrol altında tutularak rutin ateş ölçümü yapılarak maske ve eldivensiz vatandaşlarımıza belediyemiz tarafından ücretsiz olarak eldiven ve maske dağıtımı yapılmıştır. Pazar yerinde alınan önlemler Belediye Başkanımız Veysel Acar tarafından bizzat denetlenmektedir. Halkımızın sağlığını koruyarak salgın hastalığın ilçemizde yayılımının önlenmesi çalışmalarında belediyemize destekte bulunan Yenice Halk Eğitim Merkezimize ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesine katkılarından dolayı teşekkür ederiz."

Anahtar Kelimeler:
Başkan Öz'ün başlattığı "Dayanışmaya el ver" kampanyasına destek çığ gibi büyüyorÖnceki Haber

Başkan Öz'ün başlattığı "Dayanışmaya el...

Bakanlık'tan genelge: "Maske ve eldivenlerinizi çevreye atmayın"Sonraki Haber

Bakanlık'tan genelge: "Maske ve eldivenl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!