Yine Çan, yine saldırı: Akıllı duraklara zarar verdiler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yine Çan, yine saldırı: Akıllı duraklara zarar verdiler!
Daha önce belediyeye ait otobüs bekleme duraklarıyla, itfaiye ve temizlik araçlarının su dolumlarının sağlandığı alandaki elektrik panosuna zarar verilmesinin ardından bu kez de ilçedeki akıllı duraklara kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi.

Çan Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından, saldırıya uğrayan akıllı durakların görüntüleri paylaşılarak şu ifadelere yer verildi:

"Kimileri için soğuk havalarda korunmak için bir sığınak, sabah işçilerinin bekleme yeri... Kimilerine göre öğrenciler için bir durak, yağmurdan sakınmak için bir saçak, kimileri için de kitap okunup sohbet ortamı yaratılacak bir liman... Bu güzel ifadelerin ve anlamlı sözlerin uğrak yeri olan Çan Belediyesi Akıllı Duraklarımız ne yazık ki yine kişi ya da kişilerce zarara uğratılmış. Zabıta ekiplerimiz, Emniyet mensupları ile irtibata geçmiş olup gerekli yaptırımların uygulanması için takipte olacaktır.Ortak kullanım ve sosyal hayatı paylaştığımız alanlarımıza zarar verenleri kınıyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Vali Aktaş pazar yerinde alınan tedbirleri denetlediÖnceki Haber

Vali Aktaş pazar yerinde alınan tedbirle...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni kısıtlama sinyali!Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni kısıtlama...

Haber Yorumları

  • Güven Akçimen27-11-2020 15:03

    Küçük bir ilçede Bu tür olaylar aydınlatılamıyorsa kaymakam dahil emniyet müdürünün görevde alınması gerekir bir değil iki değil sanırım bu tür kamu malına zarar verme 3 defa oldu kanımca bunu yapan insan da, değil hayvanda değil

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!