Zehir tacirleri ve kaçakçılara operasyon: 19 gözaltı, 5 tutuklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zehir tacirleri ve kaçakçılara operasyon: 19 gözaltı, 5 tutuklama
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince şehir merkezi ve ilçelerde, uyuşturucu tacirleri ile kaçakçılara yönelik operasyonlarda 19 şüpheli gözaltına alınırken, suça karıştıkları tespit edilen 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çanakkale şehir merkezi, Gökçeada ve Biga ilçelerinde 17-19 Mart tarihleri arasında uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan kişiler ile kaçak/sahte ürün satışı yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonlarda 19 şüpheli gözaltına alındı.

Suça karıştıkları tespit edilen K.A, D.K, C.C, V.E ve Afgan uyruklu H.H isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan operasyonlar neticesinde; 150 gr Toz Esrar Maddesi, 202 gr Metamfetamin Maddesi, 100 Adet Sentetik Ecza (Xanax Hap),1 Adet Ruhsatsız Tabanca, 3 Adet Uyuşturucu Madde Kullanma Aparatı, 182,145 kg Bandrolsüz Tütün, 25 Adet çeşitli marka ve modelde satışa sunulmuş, faturasız, saat/ bileklik/ tesbih,4 Adet Terazi, 1580 Adet Dolu Makaron, 400 Adet Boş Makaron, 472 çift değişik tip ve markada, faturasız, imitasyon ayakkabı, ele geçirildi.


 

Anahtar Kelimeler:
Ada seferleri iptal!Önceki Haber

Ada seferleri iptal!

Başkan Öz’den zabıta personeline övgüSonraki Haber

Başkan Öz’den zabıta personeline övgü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!