Zeynep Bodur Okyay'dan çalışanlarına duygusal mektup: "Bu süreçten daha güçlü çıkmak için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zeynep Bodur Okyay'dan çalışanlarına duygusal mektup: "Bu süreçten daha güçlü çıkmak için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız"
Kale Grubu'nun koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm fabrikalarında 1-15 Nisan tarihleri arasında faaliyetlerine ara vermesinin ardından şirketin yönetim kurulu başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, çalışanlar için duygusal bir mektup kaleme aldı. "Biz köklerinden aldığı güçle var olan büyük bir aileyiz" diyen Okyay, bu süreçten daha güçlü çıkmak için birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini belirtti.

Zeynep Bodur Okyay, çalışanlarına hitaben kaleme aldığı mektubunda şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Kale Grubu çalışanları,

Koronavirüs salgınının sonuçları tüm dünyada ve ülkemizde her geçen gün ağırlaşırken, biz de Kale Grubu olarak gelişmeleri yakından takip ediyor ve bu doğrultuda azami hassasiyetle gerekli tedbirleri özenle alıyor, sizleri de düzenli olarak bilgilendiriyoruz.

Bu kapsamda Grup şirketlerimiz için Nisan ayı çalışma düzenimiz ile ilgili geçen hafta çalışıp bu hafta prensip kararlarımızı aldık. Yönetim ekibimiz, imkanlarımız ve mevcut şartlar çerçevesinde tüm olası senaryoları uzun süreli etki analizlerini de yaparak; önce sağlık ve güvenlik, sonra ekonomik boyutu olmak üzere tüm resmi ortaya koyma gayreti ile titizlikle çalıştı. Sürece ilişkin aldığımız prensip kararları, oluşan yükün kapsayıcı ve adil paylaşımı adına, şirketlerimizin özel durum ve koşullarını da dikkate alarak süresi ve zamanı geldiğinde şirketlerimizin üst yönetimleri sizlere duyuracaktır.

Kıymetli çalışma arkadaşlarım,

Biz köklerinden aldığı güçle var olan büyük bir aileyiz.Zaman, dayanışma ve hepimizin elini taşın altına koymasını zorunlu kılan bir dönemdir. Bugüne kadar olduğu gibi bu sıkıntılı dönemde de Grubumuzun “sorumlu ve duyarlı liderlik” anlayışıyla davrandığından emin olunuz. Bu zorlu dönemi ruhumuzu dinlendirmek, kendi gücümüzü keşfetmek, kendimize inanmak için değerlendirmeli ve bu süreçten daha güçlü çıkmak için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. İnşallah en yakın zamanda, bu dönemde edindiğimiz öğretilerle çok daha güçlü bir şekilde güzel günlere kavuşacağız.  Zira en karanlık saatlerde bile yıldızların bize ışık verdiği gibi, biliyoruz ki “her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır”... Yeter ki, biz sıkıntılara zihnen (bilgi, plan), mânen (dua), maddeten (tedbir alarak) hazır olalım.

Mevlâna Hazretleri’nin  aşağıdaki dizelerinde  dile getirdiği duygularına buna yürekten inanarak şükür, sabır ve inanç ile her türlü güçlüğün üstesinden birlikte gelmek dua ve niyazıyla... 

“Bir gün gelir,

Açmaz dediğin çiçekler açar.

Gitmez dediğin dertler gider.

Bitmez dediğin zaman geçer.

Hayat öyle bir sır ki;

Önce şükür,

Sonra sabır,

Sonra da inanmak gerek.”

Sağlıklı ve güvende kalın. Saygı ve sevgilerimle..."

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale'de pozitif vaka sayısı resmen açıklandı!Önceki Haber

Çanakkale'de pozitif vaka sayısı resmen...

AK Parti'li başkanlardan örnek dayanışmaSonraki Haber

AK Parti'li başkanlardan örnek dayanışma

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!