AK Parti’den Çan çıkarması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’den Çan çıkarması
İl Başkanı Naim Makas öncülüğündeki AK Parti heyeti, Çanakkale’nin Çan ilçesinde bir takım ziyaret ve temaslarda bulundu.

AK Parti heyeti Çan’da ilk olarak Fatih ve İstiklal Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle ziyaretlerinin ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odasını da ziyaret eden heyet, her iki kooperatifin başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti heyeti sonrasında, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Çan Muhtarlar Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Muhtarların devlet ile millet arasındaki gönül bağını güçlendirdiğini işaret eden İl Başkanı Makas, Çan Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Şahin’in nezdinde tüm muhtarların Muhtarlar Gününü kutladı.

AK Parti heyetinin Çan’daki son durağı ise Sanayi Sitesi oldu. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Kadir Deveci’yi ziyaret eden heyet, sonrasında sanayi esnafıyla sohbet edip sorunlarını dinledi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretlerde AK Parti Çan İlçe Başkanı Ömer Şahin, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, İl Genel Meclis Üyesi Murat Okan ile İl ve İlçe Yöneticileri hazır bulundu.
 


Tahta Köprü yenileniyorÖnceki Haber

Tahta Köprü yenileniyor

Traktörün altında kalarak can verdi!Sonraki Haber

Traktörün altında kalarak can verdi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!