AK Parti’den, gazetecilere kahvaltılı kutlama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’den, gazetecilere kahvaltılı kutlama
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, kentte görevli basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanı Ömer Faruk Göktürk, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Esra Yüksel, Tanıtım ve Medya İşleri Birim Başkanı Ali İhsan İlhan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle Truva Otel’de düzenlenen kahvaltılı programda bir araya geldi.

Programda bir konuşma yapan Başkan Makas, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarıyla bir arada olmak istediklerini belirterek, gazetecilerin bu anlamlı günlerini kutladığını ifade etti.

“Hepimiz demokrasimizin vazgeçilmez olduğunu biliyoruz” diyen Başkan Makas konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“Bulunduğumuz her yerde bunun adına bir mücadele veriyoruz. Gerek siyaseten, gerek özel hayatımızda, kamuda. Demokrasi hepimiz için vazgeçilmezdir. Fakat bizlerde şunu da biliyoruz ki çalışan gazetecilerimiz, basıncılarımız demokrasimizin tamamlayıcı unsurlarıdır. Sizlerin çalışma hayatında, yaptığınız haberler, her türlü koşullara rağmen verdiğiniz emeklerle beraber demokrasimizin tamamlayıcı unsurları haline geliyorsunuz. Dolayısıyla yaptıklarınız bizler için çok kıymetlidir. Bugünü de beraber kutlamak istedik.”

Kentte yakın zamanda kaybedilen gazetecileri de anan Başkan Makas, “Biga’da vefat eden Ferit Kavas ağabeyimiz var. Kendisine de buradan Rabbim’den rahmet diliyoruz. Ailesine başsağlığı diliyoruz. Aynı zamanda Mehmet Çelen ağabeyimizi de yakın zamanda kaybettik. Mehmet ağabeye de Rabbim’den rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyoruz. Basın mensuplarının yaptığı işin, hem bulunduğumuz dönemde önem arz etmekte hem topluma fikir vermekte hem de geçmişten bugüne gelen bütün arkadaşlarımıza da olduğu gibi bir sonraki arkadaşlarımıza da tecrübeleriyle, çizdiği istikametle örnek teşkil ediyorsunuz. Dolayısıyla yaptığınız işleri önemsiyoruz. Verdiğiniz emeklerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.


Cezaevi firarisi suç makinesi yakalandı!Önceki Haber

Cezaevi firarisi suç makinesi yakalandı!

Polis memuru canına kıydı!Sonraki Haber

Polis memuru canına kıydı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!