Alper Altınok: “Ezine OSB ve bölgemize fayda sağlayacak projeler üzerinde GMKA ile fikir birliği sağladık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alper Altınok: “Ezine OSB ve bölgemize fayda sağlayacak projeler üzerinde GMKA ile fikir birliği sağladık”
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper Altınok ve Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, sanayi-üniversite iş birliği çerçevesinde yürüttükleri projeler için Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nı ziyaret etti.

Balıkesir Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nda (GMKA) gerçekleşen görüşmede Genel Sekreter Abdullah Güç, İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Emrah Bozkurt, Kırsal Ekonominin Geliştirilmesi Birim Başkanı Kerem Öner ve İmalat Sanayinde Kurumsallaşma ve Dönüşüm Biriminde Uzman Burak Meriç katıldı.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper Altınok ve Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, toplantıda Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Meslek Yüksekokuluna fayda sağlayacak projeler üzerinde destek alarak fikir birliği sağladı.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper Altınok, GMKA temaslarına ilişkin açıklamasında, ”Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ile birlikte Güney Marmara Kalkınma Ajansında (GMKA) yeni projelerimizi görüşmek üzere toplantıya katıldık. Genel Sekreter Sayın Abdullah Göç, İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Emrah Bozkurt, Kırsal Ekonominin Geliştirilmesi Birim Başkanı Kerem Öner, İmalat Sanayinde Kurumsallaşma ve Dönüşüm Biriminde Uzman Burak Meriç'in hazır bulunduğu toplantıda Ezine Gıda İhtisas OSB ve bölgemize fayda sağlayacak projeler üzerinde fikir birliği sağladık. İnşallah projelerimizi hayata geçirerek sonuçlandırmak nasip olur” ifadelerini kullandı.


Biga Belediyesi bir taşla iki kuş vuracakÖnceki Haber

Biga Belediyesi bir taşla iki kuş vuraca...

Başkan Gökhan’dan o habere çok sert tepki!Sonraki Haber

Başkan Gökhan’dan o habere çok sert tepk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!