Ayhan Gider: “Siyasetiniz de, vicdanınız da, insanlığınız da batsın!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ayhan Gider: “Siyasetiniz de, vicdanınız da, insanlığınız da batsın!”
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde deprem bölgesindeki oyların büyük çoğunluğunun AK Parti’ye verilmesini eleştirenlere çok sert tepki gösterdi.

AK Partili Gider, konuya ilişkin yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu hakaretler, CHP geleneğidir. Kaybettikleri her seçimde, kendilerindeki kusuru görmek yerine, halka bidon kafalı da derler, cahil de derler. Bunların derdi; halkı daha çok hor görmeye devam edebilmek.

Bu CHP geleneğidir. Sadece bugünkülerin yaptığı bir şey değil. Öteden beri kaybettikleri her seçimde halka bidon kafalı derler, cahil insan derler. Deprem bölgesindeki insanlara hakaret etmek, insanın düşebileceği en alt seviyedir. Deprem bölgesindeki insan, oyunu neye göre verecekti? Sizin orada şov yapmanıza göre mi verecekti, sizin fantezi yapmanıza göre mi verecekti? Yoksa kendisini düşünen, bir an önce çadırdan, konteynerden kurtarmak isteyen bir hükümete, lidere, Erdoğan’a mı oy verecekti? Tabii ki Recep Tayyip Erdoğan’a güvenecekti.

Tek derdi, kendi makamları olan, son yıllarının tamamını sadece aday olabilmek için harcayan bir Kılıçdaroğlu, deprem bölgesine ne verebilirdi? Bunların derdi deprem bölgesi değil. Bunların derdi; köylü, çiftçi, işçi değil. Tek dertleri, makamlarına makam katabilmek. Bunların derdi; bu halkı daha çok hor görmeye devam edebilmek. Öyle komik, acınası, öyle iç acısı cümleler ki söyledikleri; kendisinin hiçbir eğitimi olmayan bir kız dahi hikaye paylaşıyor “sizin cahilliğinizde ben de boğuluyorum” diyerek. Kendisinin hiçbir eğitimi yok ama bu sözleri söyleme hakkını kendinde görüyor. Çünkü CHP’lilik ona, herkese tepeden bakma hakkı veriyor. Dün Tıp Fakültesi kazanmış başörtülü kızlarımızı otobüslerden atmaya kalkan insanlar varsa, bugünkü zihniyet de tam bunu yapacağız dedikleri anda yine yerin dibine battılar. Bunun da hezeyanını yaşıyorlar.”


Biga’da korkunç kaza: Anne ve bebeği can verdiÖnceki Haber

Biga’da korkunç kaza: Anne ve bebeği can...

GESTAŞ’tan, Gökçeada ve Bozcaada’ya ek seferlerSonraki Haber

GESTAŞ’tan, Gökçeada ve Bozcaada’ya ek s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!