Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda?
Süper Lig’in 31. haftasında Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray karşı karşıya geliyor. Aytemiz Alanyaspor – Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor’un Bahçeşehir Okulları Stadı’nda konuğu oluyor. 8 Temmuz Çarşamba günü 21.00’da başlayacak maçı Mete Kalkavan yönetecek.

Ligde arka arkaya aldığı kötü sonuçlar ile şampiyonluk yarışında geriye düşen Aslanlar, 31. haftaya 52 puan ile dördüncü sırada girdi. Aytemiz Alanyaspor ise 48 puan ile 7. sırada yer alıyor.

İki takım bu sezon üç kez karşılaştı. Süper Lig’de 1, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 kez karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı ekip, ligde sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı 1-0 kazanmıştı.

Ziraat Türkiye Kupası’nın çeyrek finalindde karşılaşan iki takımda gülen taraf 2-0 skor ile Aytemiz Alanyaspor oldu. Rövanş karşılaşmasında ise Galatasaray 3-1 galip geldi.

Alanyaspor – Galatasaray maçı hangi kanalda?

8 Temmuz Çarşmaba günü saat 21.00’da Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma BeIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.


Muharrem Erkek: "Tarlasında mahsulü yanan hemşehrilerimiz destek bekliyor"Önceki Haber

Muharrem Erkek: "Tarlasında mahsulü yana...

Bülent Şarlan: “Ankara’dan döndük ama mücadelemizden dönmeyeceğiz”Sonraki Haber

Bülent Şarlan: “Ankara’dan döndük ama mü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!