Barış Yarkadaş'ın fıkralı göndermesine Bülent Turan'dan cevap: "Demek ki doğru yoldayız!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barış Yarkadaş'ın fıkralı göndermesine Bülent Turan'dan cevap: "Demek ki doğru yoldayız!"
CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş; AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın, "Tek parti olsun, tek sendika olsun ne demekse, tek baro da o demek" şeklindeki ifadesini, "Günün fıkrası Bülent Turan'dan geldi. Ama komik değil, traji-komik..." sözleriyle eleştirmişti. Yarkadaş'ın eleştirisine Turan'dan cevap geldi.

Baroların seçim yöntemlerindeki değişikliğe ilişkin çalışmanın büyük oranda tamamlandığını aktaran AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, teklifi bu dönem yasalaştırmayı hedeflediklerini dile getirmişti. Turan, “Neden bir tek baroya üye olasınız? Ben birden fazla baro olmak koşuluyla, nispi temsil sistemin iyi olacağı kanaatindeyim. Tek parti olsun, tek sendika olsun ne demekse, tek baro da o demek” demişti.

YARKADAŞ'TAN FIKRALI GÖNDERME

Turan'ın sözlerini sosyal medya hesabından eleştiren CHP'li eski milletvekili, gazeteci-yazar Barış Yarkadaş, "Günün fıkrası Bülent Turan'dan geldi. Ama komik değil, traji-komik..." sözleriyle Turan'a gönderme yapmıştı.

TURAN'DAN CEVAP

Yarkadaş'ın fıkralı göndermesine, Turan'dan cevap geldi. Sosyal medya hesabından Yarkadaş'ın paylaşımını alıntılayan Turan, "Demek ki doğru yoldayız! İllerde birden fazla baro, merkezde tek birlik örgütlenme hakkına uygun, daha demokratik, rekabetçi, mesleki sorunlara çözüm üreten bir sistem olabileceği tartışılıyor. Size yakışan tekçi,dar, 'kontrollü demokrasi' uygulamalarını savunmak! İster güllll..." ifadelerini kullanaran Yarkadaş'ın eleştirisine cevap verdi.


 

Anahtar Kelimeler:
Çan Belediyesi 'Mavi Masa' birimine tam notÖnceki Haber

Çan Belediyesi 'Mavi Masa' birimine tam...

Çanakkale'de trafiğe kayıtlı araç sayısı 232 binSonraki Haber

Çanakkale'de trafiğe kayıtlı araç sayısı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!