Başkan Arslan'dan skandal sözler! Kepez'de vatandaşlar fişleniyor mu?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Arslan'dan skandal sözler! Kepez'de vatandaşlar fişleniyor mu?
Kepez Belediyesi'nin meclis toplantısına Başkan Birol Arslan'ın skandal sözleri damga vurdu. "Kim neyi yazıyor, kim neyi beğeniyor? Hepsini biliyorum, izliyorum" diyen Başkan Arslan'ın sözleri, 'Kepez'de vatandaşlar fişleniyor mu?' sorusunu akıllara getirdi.

Kepez Belediyesi'nin Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda Başkan Arslan skandal sözler sarf etti.

Başkan Arslan, vatandaşların sosyal medyada yazdıklarını ve beğendikleri gönderilerin hepsini not ettiğini ve zamanı geldiğinde önlerine koyacağını belirterek, "Bu noktaya geldiğinde koyarım önüne. Benim hepsi arşivde. Kim neyi yazıyor, kim neyi beğeniyor? Hepsini biliyorum, izliyorum" dedi.

AK PARTİ'DEN TEPKİ!

Kepez için "Özgür Kepez" sloganını kullanan ancak meclis toplantısındaki konuşmasıyla halkın özgür iradesini yok saydığı izlenimini veren Başkan Arslan'ın sözlerine AK Parti'den tepki geldi.

AK Parti Kepez Belde Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada, "Kepez Belediye başkanı Birol Arslan'ın her zaman vurguladığımız, kendi özgürlüğünü Kepez'in özgürlüğü zannettiği görüşümüz bir kez daha ispatlanmıştır" denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, son meclis toplantısında Kepez'de yaşayan vatandaşların neleri beğendiklerini, neler yazdıklarını arşivleyerek fişlediğini ve zamanı gelince yüzlerine vuracağını canlı yayında itiraf etmiştir. Biz AK Parti Kepez Belde Teşkilatı olarak her dünya görüşünden vatandaşlarımızla birlikte bir arada özgürce yaşamanın teminatıyız."

İŞTE BİROL ARSLAN'IN TEPKİ ÇEKEN O SÖZLERİ

Anahtar Kelimeler:
Bülent Turan: “Vefat ve vaka sayılarındaki artış bizleri üzüyor”Önceki Haber

Bülent Turan: “Vefat ve vaka sayılarında...

Atikhisar kuraklık alarmı verdi, belediye harekete geçti: Su yasakları başladı!Sonraki Haber

Atikhisar kuraklık alarmı verdi, belediy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!