Başkan Bayram tezgahın başına geçti, esnafa destek verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bayram tezgahın başına geçti, esnafa destek verdi
Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, belediye tarafından organize edilen Geleneksel Ayvacık Panayırı'nda esnafa destek vermek için dondurma tezgahının başına geçerek satış yaptı.

Ayvacık Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Ayvacık Geleneksel Yaz Panayırı' büyük bir coşku ile devam ediyor. Birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıktığı geleneksel panayırda Belediye Başkanı Mesut Bayram, bir dondurma tezgahının başına geçerek esnafa destek verdi.

Başkan Bayram, "Panayırda dondurmacı esnafımıza ufaktan da olsa satış konusunda yardımda bulunduk. Allah herkese hayırlı işler ve bol kazançlar versin inşallah" açıklamasında bulundu. 

Ayvacık Geleneksel Yaz Panayırı

Yarım asırdır devam eden Ayvacık Geleneksel Yaz Panayırı ağırlıklı olarak ilçe ve ilçeden göç etmiş vatandaşlar ile çevre ilçelerden gelen vatandaşlarca ziyaret edilmektedir. Ayvacık Belediyesi tarafından düzenlenen panayırda yöresel birçok ürün bulma şansına sahip olabilirsiniz. Satılan yöresel ürünler ile Ayvacık kültürü tanıtılmakta; ayrıca ilçe halkı ve ekonomisi için de katkı olmaktadır. Panayırda yöresel ürünlerin dışında elektronik, giyim, hediyelik ve daha birçok ürüne ulaşmanız da mümkündür.


Yenice'de fırtınadan devrilen kavak ağacı karayolunu kapattıÖnceki Haber

Yenice'de fırtınadan devrilen kavak ağac...

Bülent Turan: "Çanakkale'ye çok kıymetli bir proje daha kazandırıyoruz"Sonraki Haber

Bülent Turan: "Çanakkale'ye çok kıymetli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!