Başkan Çetin ile minibüsçüler arasında 'sömürgeci' polemiği!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çetin ile minibüsçüler arasında 'sömürgeci' polemiği!
Kabatepe-Eceabat arasında sefer yapan minibüslerde yolcu ücretinin 3 lira zamlanarak 8 liraya yükselmesi, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ile SS 26 No'lu KabatepeTaşıyıcılar Kooperatifi Yöneticisi Reşat Gülen'i karşı karşıya getirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kabatepe-Eceabat minibüs hattındaki yolcu ücretlerine yapılan zamma tepki gösteren Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, 
"Zaten Çanakkale'ye ulaşım zorluğu çeken Gökçeadalı hemşehrilerim, bir de Kabatepe-Eceabat arasını 8 TL yapan Eceabat minibüs sahiplerince sömürülmeye başlamıştır. Bu duruma Gökçeada Belediye Başkanı olarak sessiz kalmayacağım gibi gerekli çözüm yollarını en kısa süre içerisinde bulacağımızdan kimsenin endişesi olmasın" dedi.

"BİZ MİNİBÜSÇÜLER SÖMÜRGECİ DEĞİLİZ"

Başkan Çetin'in kendilerine yönelik sert sözlerine cevap veren SS 26 No'lu Kabatepe Taşıyıcılar Kooperatifi Yöneticisi Reşat Gülen ise, "Biz minibüsçüler sömürgeci değiliz dedi.

Reşat Gülen'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Çocuk büyüten, çocuk okutan, ev geçindiren, elektrik parası ödeyen, su parası ödeyen, belediyeye hat kirası ödeyen, vergi ödeyen, mazot ödeyen, lastik ödeyen, sigorta ödeyen, kısacası sürekli bişeyler ödeyen ve hepsine rağmen 5 sene 1 lira zam yapmadan, 3 ay kontak açmayan biz minibüsçüler sömürgeci değiliz. Devlete gelir vergimizi, motorlu taşıtlar vergimizi, muayene, sigorta, mazot vergimizi peşin olarak ödeyen, alın teriyle ekmek kazanmaya çalışan, bakmakla, hayatlarını geçindirmekle yükümlü olduğumuz insanların boğazından helal ekmek geçirmeye çalışan minibüsçü esnafıyız. Hiç kimse kendi haksız, hukuksuz işlerinin şirinliğini bizim üzerimizden yapmasın. Herkes işini yapsın. Biliyoruz hepimiz zor ve dar boğaz bir süreçten geçiyoruz. 5 sene bir kuruş zam yapmadan bu güne kadar hizmet verdik. 3 aylık çalışmama sürecimiz ve gelen zamlar dayanacak gücümüzü sekteye uğrattı. Herkesin elini vicdanına koyup mahkemeyi vicdanıyla yapmasını istiyoruz."


 

Anahtar Kelimeler:
Başkan Öz'ün Kabotaj Bayramı mesajıÖnceki Haber

Başkan Öz'ün Kabotaj Bayramı mesajı

İYİ Parti'de görev değişikliğiSonraki Haber

İYİ Parti'de görev değişikliği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!