Başkan Erdoğan, İstanbul’da iş dünyasıyla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erdoğan, İstanbul’da iş dünyasıyla buluştu
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan; Çanakkale merkezli İçdaş, Doğtaş ve Kale firmalarının İstanbul’daki genel müdürlüklerine ziyarette bulundu.

İstanbul’da bir dizi temas ve incelemelerde bulunan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan,  Doğanlar Holding, Doğtaş ve Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Davut Doğan, İçdaş Şirketler Grubu Genel Müdürü Tarık Yegül ile Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay’ı ziyaret etti. Başkan Erdoğan’a, Biga Belediyesi Başkan Yardımcısı Sıtkı Keçeci ve Meclis Üyesi Cahit Bakan eşlik etti. 

Ziyarette, Biga Belediyesi olarak ilçede birçok alanda sürdürülen çalışmalar, yatırımlar ve projeler hakkında bilgi veren Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, yürütmekte oldukları faaliyetleri iletti. İçdaş, Doğtaş ve Kale Grubu her zaman Biga’nın ve ilçede sürdürülen çalışmaların yanında olduklarını belirtti. 

Başkan Erdoğan ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamasında, “İstanbul’da Bigamız için belediye başkanlarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin ardından, çok verimli görüşmeler yaptık. Ülkemizin en büyük özel sektör çelik üreticisi olan, bölgemize birçok yatırımları ve Bigamızın istihdamına büyük katkı sağlayan İçdaş Şirketler Grubu Genel Müdürü Tarık Yegül’ü ziyaret ettik. Bigamızı tüm dünyada temsil eden mobilya sektörünün duayeni, ülkemizin ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayan Doğanlar Holding, Doğtaş ve Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı değerli hemşehrimiz Davut Doğan’ı ziyaret ettik. İlçemizde eğitimden sağlığa, kültürden sanata birçok alanda yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Kıymetli Davut Abimize misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum. Daha sonra Kurulduğu günden bu yana ilklere imza atan, sanayi mirası ve girişimciliği ile alanında önder, “Bu Toprakların Kale’si” olan Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı hemşehrimiz Osman Okyay ile görüşme sağladık. Misafirperverlikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gönüllerin Şehri  Bigamız için, Güney Marmara’nın incisi ilçemiz için her alanda yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları anlatacak ve istişarelerde bulunacağız” dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale’de 294 litre sahte etil alkol ele geçirildi!Önceki Haber

Çanakkale’de 294 litre sahte etil alkol...

ÇTSO Ekim ayı olağan Meclis toplantısı yapıldıSonraki Haber

ÇTSO Ekim ayı olağan Meclis toplantısı y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!