Başkan Erdoğan’dan, kadınlara 8 Mart çiçeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erdoğan’dan, kadınlara 8 Mart çiçeği
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara çiçek hediye edip, kadınlar gününü kutladı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kamu kurumlarında ve işletmelerde çalışan kadınları ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladı. Şehir içerisinde karşılaştıkları kadınlarla da sohbet ederek çiçek hediye eden Başkan Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan bu özel gün vesilesiyle sağlık ve mutluluk diledi. 

Ardından Biga Kaymakamı Mustafa Can ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan Kovid-19 tedbirlerine yönelik “Dinamik Denetim Süreci” kapsamında denetimlerde bulundu. Denetim esnasında karşılaştıkları kadınlara da karanfil hediye edilerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle sahada olan Başkan Erdoğan, Biga Belediyesi tarafından şehrin çeşitli yerlerine kurulan kutlama stantlarını ziyaret etti. Başkan Erdoğan, burada standı ziyaret eden kadınlarla sohbet ederek günlerini kutladı ve çiçek hediye etti.

Kadınlar, Başkan Erdoğan’a duydukları mutluluğu dile getirerek çiçek hediyesi için teşekkür etti.
 

Anahtar Kelimeler:
ÇTSO Başkanı Semizoğlu, Dinamik Denetim faaliyetine katıldıÖnceki Haber

ÇTSO Başkanı Semizoğlu, Dinamik Denetim...

Çanakkale Barosu: “İstanbul Sözleşmesinin eksiksiz olarak uygulanması sağlanmalıdır”Sonraki Haber

Çanakkale Barosu: “İstanbul Sözleşmesini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!