Başkan Gökhan o iddiayı gündeme taşıdı: ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi satılıyor mu?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Gökhan o iddiayı gündeme taşıdı: ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi satılıyor mu?
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, meclis toplantısında ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. Başkan Gökhan, "Üniversitenin Dardanos kampüsü satılıyormuş. 1 saat önce duydum. Kolin Grubu istiyormuş. Bu kentte bu dedikodular nasıl oluyor? Burası başıboşlar kenti mi?" dedi.

Başkan Gökhan'ın, ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi'nin Kolin Grubu'na satılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklaması şu şekilde:

"Balıkesir - Çanakkale Bütünleşik Kıyı Alanları Planı askıya çıktı. Sonradan duyduk hatta son gün duyduk. Böyle bir plan yapılıyor ama Çanakkale’de kimsenin haberi yok. İtiraz etmek için harekete geçtik hemen. Soruyorum ilgililere, kimsenin haberi yok. Peki nedir bu? Bir sürü şey yapma planı var ama bunu kime sordunuz? Üniversitenin Dardanos kampüsü satılıyormuş! Öyle diyorlar. Ben 1 saat önce duydum, isteyen kim? Kolin grubu istiyormuş. Bu kentte bu dedikodular nasıl oluyor? Burası böyle başıboşlar kenti mi? Biz bu kenti sahiplenemeyecek miyiz? Böyle bir şey olmayabilir ama bu söylentiler nasıl çıkıyor, bunu irdelememiz gerekiyor” dedi.

Kaynak: Aynalı Pazar Gazetesi


Başkan Bayram, otogar esnafına verdiği sözü tuttuÖnceki Haber

Başkan Bayram, otogar esnafına verdiği s...

Belediye Meclisi karıştı: İYİ Parti Grubu toplantıyı terk etti!Sonraki Haber

Belediye Meclisi karıştı: İYİ Parti Grub...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!