Başkan Makas: "Çan'da yeni bir dönem başlıyor"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Makas: "Çan'da yeni bir dönem başlıyor"
AK Parti Çan İlçe Kongresi bugün yapıldı. Çan'da yeni bir dönemin başladığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çan İlçe Başkanı Ömer Şahin ve ekibine başarılar diledi.

AK Parti Çan İlçe Kongresinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Naim Makas şu ifadeleri kullandı:

"Sen, ben değil, 'biz' olmayı bilen birlik hikayemizde Çan'da yeni bir dönem başlıyor. Kutlu davamızı kuran, liderliğiyle davamızın ve ülkemizin ufkunu açan Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yürüyor ve bu siyasi hareketin bir neferi olmaktan gurur duyuyoruz.
Kongremize katılarak bize güç veren Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan’a, Milletvekilimiz ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Sn. Jülide İskenderoğlu'na, belediye başkanlarımıza, kurucularımıza, delegelerimize, belde, ilçe ve il yöneticilerimize ve tüm teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte Çanakkalemize hizmet etmek için teşkilatımız ile omuz omuza, ilk günkü aşkla  kutlu davamızda inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Çan İlçe Başkanımız Sn. Ömer Şahin ve ekibine başarılar diliyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Biga'da eğitime koronavirüs engeli!Önceki Haber

Biga'da eğitime koronavirüs engeli!

Kaymakam Göktaş'tan, yangın mağduru aileye destek sözüSonraki Haber

Kaymakam Göktaş'tan, yangın mağduru aile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!