Başkan Makas: "Y-CHP'li Engin Özkoç'un küstahlığını ve hamilerini unutmadık"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Makas: "Y-CHP'li Engin Özkoç'un küstahlığını ve hamilerini unutmadık"
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmesi üzerinden Cumhur İttifakı'na yöneltilen eleştirilere tepki göstererek, "Cumhur İttifakı'nı hamilik ile itham edenler bilmelidir ki; bizler Y-Chp'li Engin Özkoç'un küstahlığını ve hamilerini unutmadık" dedi.

Alaattin Çakıcı'nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sosyal medya hesabından tehdit etmesinin ardından, CHP kurmayları, Cumhur İttifakı'nı oluşturan AK Parti ve MHP'yi, Çakıcı'ya karşı sessiz kalmakla suçlamıştı.

Eleştirilerin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Alaattin Çakıcı hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

"Hakaret, tehdit, küfür, kötü söz kimden gelirse, kime karşı yapılırsa bu yanlıştır, doğru değildir" diyen Turan, "Edindiğim bilgiye göre zaten savcılık gerekli soruşturmayı başlatmış, konuyla ilgili hukuk kendi mecrasında yürüyecektir" ifadelerini kullanmıştı.

BAŞKAN MAKAS'TAN TEPKİ!

Turan'ın sözlerinin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Alaattin Çakıcı üzerinden Cumhur İttifakı'na yapılan suçlamalara tepki gösterdi.

Başkan Makas, "Cumhur İttifakı'nı hamilik ile itham edenler bilmelidir ki; bizler Y-Chp'li Engin Özkoç'un küstahlığını ve hamilerini unutmadık" dedi.

Hatırlanacağı üzere CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, geçtiğimiz Mart ayında düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a isim vermeden, 'haysiyetsiz, şerefsiz, onursuz ve vatan haini' sözleriyle hakaret etmişti.

Anahtar Kelimeler:
Esra Yüksel'den belediyeye çağrı: "Tedbirler sürekli denetlenmeli"Önceki Haber

Esra Yüksel'den belediyeye çağrı: "Tedbi...

Ayvacık'ta toplu kullanım alanları dezenfekte edildiSonraki Haber

Ayvacık'ta toplu kullanım alanları dezen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!