Başkan Makas’tan, Ülgür Gökhan’ın suçlamalarına sert tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Makas’tan, Ülgür Gökhan’ın suçlamalarına sert tepki!
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Burdur’daki CHP’li Belediye Başkanları Toplantısında, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı kente hizmet etmesini engellemekle suçlayan Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a sert tepki gösterdi. Başkan Makas, “Bülent Turan'ın yüzüne teşekkür ederken iki büklüm olanlar, Sayın Turan'ın olmadığı yerde çirkin üsluplarını bir kez daha gösteriyor” dedi.

Başkan Makas’ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

“Dün Burdur'da CHP Belediye Başkanları toplantısı yapılıyor. Her kürsüye çıktığında, şehrimize muazzam yatırımlara vesile olan Bülent Turan'a teşekkür eden Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; AK Parti Burdur Milletvekilinin çekiştirildiği bir anda gereksiz yere lafa girerek yakışıksız bir konuşma yapıyor. Bülent Turan'ın yüzüne teşekkür ederken iki büklüm olanlar, Sayın Turan'ın olmadığı yerde çirkin üsluplarını bir kez daha gösteriyor. Ne kadar ayıp! Bulunduğunuz makamınıza, her şeyden öte yaşınıza, hemşehriliğe yakışıyor mu?

Sarıçay’dan, Sosyal konutlara, bitmeyen belediye binasından, çevre sorunlarına kadar şehrimizin birçok sorunu var. Bu sorunları bu diyalog tarzı ile mi çözecek sayın başkan?

Siyaset bu kadar ucuz, sığ olmamalı. Bülent Turan'ı görünce, "İyi ki Çanakkale vekilisiniz", Bülent Turan yokken arkasından "ne kötü adam" demek hiçbir etik anlayışa sığmaz. Bu çirkin tarzın ne CHP'ye, ne Gökhan'a, ne Çanakkale'ye faydası var. Görevler, makamlar biter; geride bıraktığımız hatıralarla, yaptığımız hizmetler kadar üslubumuzla anılırız. Yaşanan bu hadiseden sonra takdiri kıymetli hemşehrilerimize bırakıyoruz. Bizim söyleyebileceğimiz tek söz ise, yazıklar olsun!”

NE OLMUŞTU?

Burdur’da düzenlenen CHP’li Belediye Başkanları Toplantısına katılan Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; AK Parti Burdur Milletvekilinin,  Burdur Belediyesi’nin kente hizmet etmesini engellemeye çalışmakla suçlandığı esnada araya girerek, “Şimdi, bende de var pardon! Bende en büyüğü var. Bülent Turan benim milletvekilim” sözleriyle Turan’ı şehre hizmet etmesini engellemekle itham etmişti.

“DESTEĞİNİ UNUTAMAM” DİYEREK TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Aynı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz 5 Haziran’da açılışı yapılan Güzelyalı-Dardanos Atıksu Arıtma Tesisi’nin tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, “Bu yapıyı İller Bankası kredisiyle bitirdik. Şimdi bir yerde İller Bankası’nın da elinde bir proje var. Diğer belediyeleri yönlendirme, kredilendirme aşamasında burada bu örnekten faydalanma şansı var. Şunu da açıkça söyleyeyim.  İller Bankası’ndan kaynak konusu sıkıntılı konular. Yönetim kuruluna kadar gidiyor. Yönetim kurulundakiler bizi çok fazla tanımayabilir. Bu noktada bize AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan çok destek oldu. Onun desteğini unutamam. Sayın Bülent Turan’a çok teşekkür ediyorum. Çünkü tıkandığımız noktada bir telefonda yolumuzu açtı” sözleriyle AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a teşekkür etmişti.
 


E-bebek sitesi hacklendi mi?Önceki Haber

E-bebek sitesi hacklendi mi?

Gelibolu yanıyor!Sonraki Haber

Gelibolu yanıyor!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!