Başkan Öz: "Bülent Turan'dan Çan için destek sözü aldık"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz: "Bülent Turan'dan Çan için destek sözü aldık"
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ı Meclis'te ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Öz, "Daha güzel bir Çan hayali ile ilçemizin gelişimine ve değişimine ışık tutacak projelerimizin gerçekleşmesi adına kapısını çaldığımız sayın vekilimizden destek sözünü aldık" dedi.

CHP Kurultayı için Ankara'da bulunan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ı ziyaret etti.

Çan'da hayata geçirmek istedikleri projeler için Turan'dan destek sözü aldığını belirten Başkan Öz, ziyarete ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent Turan'ı Meclis odasında ziyaret ettim. Daha güzel bir Çan hayali ile ilçemizin gelişimine ve değişimine ışık tutacak projelerimizin gerçekleşmesi adına kapısını çaldığımız sayın vekilimizden destek sözünü aldık.

Daha önce 5.2 hektardan 10.93 hektar alana çıkarmış olduğumuz Aşıklar Mesire Alanı projemiz ile halkımızın daha sosyal ve aktif olabileceği yeni yaşam alanları oluşturmak için adımlarımızı atıyoruz.

Ailelerin ve gençlerin zamanlarını daha iyi değerlendirebileceği projede, içerisinde kır kahvesi, kır lokantası, piknik oturma alanları ile spor aktivite alanları, at biniciliği ve hayvanat bahçesini barındıran doğa temalı bir yaşam alanını sayın vekilimizin de desteği ile hayata geçirecek, Çan halkına kazandıracağız."

Anahtar Kelimeler:
Bir geri vites hikayesi!Önceki Haber

Bir geri vites hikayesi!

MasterChef Walison Fonseca kimdir, kaç yaşında, eşi kim?Sonraki Haber

MasterChef Walison Fonseca kimdir, kaç y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!